2. HRL ISTOK Virovitičani u posljednjim sekundama ostali bez boda u Županji

Rukometaši Viro Virovitice u derbi susretu desetog kola 2. hrvatske lige Istok poraženi su na gostovanju u Županji od istoimene domaće momčadi 29:28.

Gost iz Virovitice bolje su ušli u susret te su većinu prvog poluvremena bili u konstantnoj prednosti koja je u nekoliko navrata iznosila +4. Ipak, u posljednjoj minuti prvog dijela domaći rukometaši su uspjeli poravnati na 13:13, tako da se na odmor otišlo egalu.

Od početka nastavka igre Županjci su kontrolirali rezultat, koji je sredinom drugog dijela utakmice bio +5. U tim trenucima trener Viro Virovitice traži minutu odmora, a njegovi igrači se bude te uspijevaju doći do izjednačenja rezultatom 28:28.

Domaća klupa traži minutu odmora nakon koje je najefikasniji igrač utakmice Damir Tomašević svojim desetim zgoditkom svojoj momčadi donio pobjedu 29:28.

U gostujućim redovima najefikasniji su bili Vladimir Flanjak sa sedam i Leon Dujmović sa šest pogodaka.

Ovim rezultatom Viro Virovitica i Županja bodovno su izjednačeni na tablici, ali Virovitičani su i dalje u prednosti jer su u međusobnim susretima bili bolji, budući da su u
Virovitici pobijedili s dva pogotka prednosti.

Pred Virovitičanima je osam kola u kojima im osam pobjeda donosi naslov prvaka.

Viro Virovitica: Karlo Štimac, Domagoj Orban, Filip Kosanović, Vladimir Flanjak 7, Antonio Pavić 1, Hrvoje Vašarević 3, Robert Rešetar 1, Dubravko Benko, Antonio Starčević, Leon Matijević 3, Matej Oršulić, Matko Crljenić 4 (2), Leon Dujmović 6 (3), Rene Velić, Slaven Brdar 3 i Toni Smutni. Trener: Hrvoje Žunec.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content