Taekwondo klub Našice održao redovnu izvještajno-izbornu sjednicu skupštine

Jučer (petak) su u Gradskoj vijećnici članovi Taekwondo kluba Našice održali svoju redovnu izvještajno-izbornu sjednicu skupštine. Na skupštini su prisustvovali gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba te županijski vijećnik i predsjednik Športske zajednice Grada Našica Vanja Prošić.

Predsjednica kluba Lucija Kotromanović-Knežević na samom je početku pozdravila sve prisutne. Izviješće o radu za 2023 godinu te financijsko izvješće za 2023. godinu podnijela je tajnica i trenerica Ana Kalman, a jednoglasnom odlukom sva su izvješća prihvaćena, kao i Statuta kluba koji je usklađen s Novim zakonom o sportu.

Nakon razrješenja dosadašnje predsjednice i članova Izvršnog i Nadzornog odbora izabrano je novo vodstvo kluba. Za novu-staru predsjednicu izabrana je Lucija Kotromanović-Knežević, dopredsjednica je Zlata Rigo-Jukić, a u Izvršnom odboru su Ana Kalman, Branko Leš, Ksenija Leš, Maja Hodanovac te Zdenko Švenda. Ivana Nogić je izabrana za predsjednicu Nadzornog odbora, a za članove Mario Rosković i Tomislav Šebalj. Jednoglasnom odlukom svi članovi su prihvatili i plan rada kao i financijsko izvješće za 2024. godinu, a pri čemu je osobito istaknuta organizacija drugog po redu ” Našice open” turnira koji je planiran za lipanj ove godine u sklopu proslave Dana Grada Našica. Također, na jučerašnjoj sjednici jednoglasno je prihvaćena odluka o posthumnom proglašenju dr. Hrvoja Šimića počasnim članom kluba zbog iznimnog doprinosa u radu i razvoju kluba. Plaketa će se naknadno uručiti njegovoj supruzi Valeriji.

Predsjednica Lucija Kotromanović-Knežević zahvalila se svim članovima na ukazanom povjerenju te Gradu Našicama na izvrsnoj suradnji.

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba čestitao je klubu te im se zahvalio u ime Grada Našica na njihovom predanom radu s mladima ljudima. Također je rekao kako je ovaj klub prepoznatljiv u Našicama koji svojim aktivnostima uvelike promiče Grad Našice. Čestitkama i prigodnim riječima obratio se i županijski vijećnik Vanja Prošić.

IMG 20240216 180551 Custom

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content