U virovitičkim “Brlićima” novi ciklus investicija: Sanacija krovišta, ugradnja klima uređaja, parking uz novo igralište…

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica priprema se, paralelno s dolaskom ljepšeg vremena, za novi ciklus investicija. Nakon provedenih javnih natječaja, potpisani su ugovori s izvođačima radova za sanaciju krovišta matične škole te klimatizaciju učionica na katu u matičnoj školi, kao i u Područnoj školi Rezovac. Ukupna vrijednost radova je gotovo 55.000 eura.

Osim navedenog, ravnatelj škole Ivica Tomljanović ističe kako su dogovoreni i “manji” radovi, a riječ je o uređenju parkinga uz novoobnovljeno multifunkcionalno igralište, sanaciji unutarnjeg prostora dvorišta gdje se nalaze spremišta za strojeve te novom ceradnog pokrova pokrov na montažno spremište.

Isto tako, tijekom ožujka, u planu je gradnja novog spremišta za školsku knjižnicu u unutarnjem prostoru matične škole. Sva navedena ulaganja poboljšat će materijalne uvjete rada, a učenici i djelatnici imat će još kvalitetniji i ugodniji prostor za učenje i rad.

-Uskoro se nadamo i radovima u Osnovnoj školi Vladimir Nazor Virovitica, za što očekujemo odobrenje projekta energetske obnove škole od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost – poručili su iz Grada Virovitice.

(virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content