2. ŽNL ISTOK Standard slavio u Čađavici, a Grabić uvjerljiv protiv Papuka: Podjela bodova u Donjim Meljanima, Ćeralije odustale od natjecanja

Nogometaši Standarda vratili su se pobjedama u 13. kolu 2. ŽNL Istok. Gostovao je klub iz Nove Šarovke u Čađavici kod Mladosti 1930 gdje je došao do pobjede rezultatom 3:0. Već u trećoj minuti za prednost Standarda pogodio je Kristian Kokorić, a nakon tog zgoditka mreže su mirovale sve do posljednjih 20-tak minuta. Na 0:2 povećao je Alen Mihalić u 71. minuti, dok je konačni rezultat postavio Kokorić svojim drugim golom pet minuta kasnije.

Najuvjerljiviji je bio Grabić koji je slavio protiv orahovačkog Papuka 1664 Osječko rezultatom 8:0. Dva zgoditka na susretu postigao je Alen Alilović, po jednog Andreas Boc, Marko Marković, Goran Hetrih, Tin Kokorić i Marijan Hranj, dok je preostali pogodak bio autogol Luke Gjajića.

Slavonac iz Novaka imao je dva gola prednosti u Donjim Meljanima do odlaska na odmor zahvaljujući golovima Stjepana Penave u 4. i Darija Čavlovića u 38. minuti, no prednost nisu uspjeli zadržati u nastavku utakmice. S dva zgoditka bod domaćinima osigurao je Gabriel Hodak, a oba puta precizan je bio s bijele točke. Dodajmo kako su obje momčadi utakmicu završile s 10 igrača na terenu. U domaćim redovima isključen je Marko Peretin, a kod gostiju Toni Nikolaus.

U posljednjoj utakmici kola Krčevina je slavila protiv Vaške. Poveli su domaćini zgoditkom Martina Liljanića u 21. minuti, no prednost nije dugo trajala budući da je Sandrino Čolak izjednačio četiri minute kasnije. Mreže su mirovale sve do prve minute drugog djela kada je za 2:1 pogodio Gabrijel Obšivać, no već u 53. stvari na početak vraća Nenad Matišić. Do trećeg vodstva Krčevina je došla u 64. minuti preko Kristijana Ovžetskog, na 4:2 povisio je Obšivać svojim drugim golom tri minute kasnije, a utakmicu su svojim golovima zaključili Ovžetski u 70. i Vedran Rončević u 83. minuti.

Dodajmo kako utakmica između Ćeralija i Miholjca nije odigrana, a prema informacijama iz kluba Ćeralije su odustale od daljnjeg natjecanja u 2. ŽNL Istok.

tablica 16

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content