Biciklirajte podravskim krajem na Uskrsni ponedjeljak: Start ispred utvrde Stari grad

Već tradicionalno i ove godine, održava se uskrsna Dergez biciklijada podravskim krajem. Riječ je o četvrtoj po redu biciklijadi koja se odvija 1. travnja na Uskrsni ponedjeljak u organizaciji Turističke zajednice grada Đurđevca i Turističke zajednice područja Dravski peski uz pokroviteljstvo Dergez trgovina i partnera.

Iz Dergez trgovina pozivaju sve zainteresirane da se prijave i pridruže ovom sportsko-rekreativnom događaju jer osim bicikliranja i uživanja na svježem zraku u prirodi, svojim sudjelovanjem biciklisti čine i dobro djelo. Sredstva prikupljena na biciklijadi bit će donirana Društvu “Naša Djeca” Virje koje ove godine slavi 70 godina postojanja.

Utrka starta s dvije lokacije – Đurđevac i Kloštar Podravski, a ove godine cilj je na novoj lokaciji, imanju Etno kuće obitelji Karlovčan.

Prijave počinju od 9 sati u Đurđevcu ispred utvrde Stari grad i u Kloštru Podravskom ispred Dergez trgovine. Prije samog starta koji kreće u 10 sati, biciklistima će se podijeliti majice te će biti osigurano osvježenje i slatki zalogaji. Svi sudionici koji startaju iz Đurđevca, nakon prijave mogu besplatno posjetiti Zoološki vrt Hrvatska Sahara te Muzej grada Đurđevca.

Obje skupine biciklista uputit će se prema Kalinovcu i jezeru Separacija, a nakon toga zajedno lokalnim cestama nastaviti prema cilju na Imanje obitelji Karlovčan. Tamo je dolazak predviđen oko 11:30 sati, a sve sudionike biciklijade očekuje ručak te osvježenje koje su im pripremile Dergez trgovine i partneri – Jamnica, Carlsberg, Ledo, Violeta i Vindija.

Druženje na OPG-u Karlovčan trajat će do 13:30 sati nakon čega će se sudionici biciklijade samostalno uputiti nazad prema svojim polazištima.

Prijava za bicklijadu vrši se putem linka, a kompletan iznos prikupljenih kotizacija (5 eura po osobi) bit će doniran u humanitarne svrhe, Društvu “Naša djeca” Virje.

Zbog sigurnosti na cesti, broj sudionika je ograničen na 200 osoba, stoga požurite s prijavama!

(djurdjevac.hr)

433934113 1274984326769298 2535276976208504806 n 1024x536 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content