Grad Virovitica obavještava vlasnike kuća za odmor na prijavu podataka za utvrđivanje poreza na kuće za odmor za 2024. godinu

Na temelju članka 49. stavak 1. i 2. Zakona o lokalnim porezima („Narodne novine“, br. 115/16, 101/17, 114/22 i 114/23) i članka 6. Odluke o porezima Grada Virovitice („Službene vjesnik“ br. 12/23), Upravni odjel za komunalne poslove i graditeljstvo obavještava sve pravne i fizičke osobe koje su vlasnici kuća za odmor na području Grada Virovitice da su radi utvrđivanja poreza na kuće za odmor u 2024. godini obvezni dostaviti prijavu podataka za utvrđivanje poreza na kuće za odmor za 2024. godinu.

Kućom za odmor smatra se svaka zgrada ili dio zgrade ili stan koji se koriste povremeno ili sezonski. Kućom za odmor ne smatraju se gospodarske zgrade koje služe za smještaj poljoprivrednih strojeva, oruđa i drugog pribora.

Obrazac prijave podataka za utvrđivanje poreza na kuće za odmor za 2024. godinu možete se preuzeti OVDJE ili na službenoj stranici Grada Virovitice pod kategorijom Obrasci i zahtjevi. 

Popunjeni obrazac prijave podataka za utvrđivanje poreza na kuće za odmor za 2024. godinu potrebno je dostaviti poštom do 31. ožujka na adresu: Grad Virovitica, Upravni odjel za komunalne poslove i graditeljstvo, Trg kralja Zvonimira 1 ili na e-mail: [email protected].

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content