Mario Kopfer novi-stari predsjednik MK “Kumovi”: Jedna od mnogih aktivnosti i ciljeva kluba je očuvanje integriteta Domovinskog rata

Na redovnoj izbornoj skupštini MK “Kumovi”, koja je u prisustvu članova jučer (petak) održana u njihovim prostorijama, izabrano je novo rukovodstvo koje će u periodu od četiri godine voditi Moto klub.

Za novog-starog predsjednika izabran je Mario Kopfer, za novog dopredsjednika izabran je Antonio Pucl, za tajnika Marin Rengel, a za rizničarku Borka Nasić. U Izvršni odbor izabrani su Mario Kopfer, Antonio Pucl, Marin Rengel, Borka Nasić i Zvonko Fadljević. Izabrani su članovi Nadzornog odbora i Suda časti, a poslije glasovanja novo rukovodstvo kluba obratilo se članstvu.

Predsjednik Mario Kopfer zahvalio se na ponovnom imenovanju predsjednika te naglasio da će se klub i u idućem razdoblju zalagati za promoviranje moto kulture i očuvanje svih vrijednosti kluba.

Svim članovima obratio se i novi dopredsjednik kluba Antonio Pucl koji se zahvalio članovima na izboru te naglasio da je jedna od mnogih aktivnosti i ciljeva kluba očuvanje integriteta Domovinskog rata, njegovanje spomena i čuvanje ugleda i slave postrojbe 81. bojne brigade HV i njihovih pripadnika s područja Virovitičko-podravske županije po kojoj se klub i ponosno zove “Kumovi”.

Okupljenom članstvu zahvalio se na ukazanom povjerenju i novi tajnik Marin Rengel koji je naglasio da se klub i dalje treba razvijati na svim razinama- od humanitarnog djelovanja poput Moto mrazova, brige o napuštenim životinjama, edukacije mladih vozača i njegovanja moto scene te pomaganja svima kojima je pomoć potrebna.

Na kraju svečane skupštine Moto Kluba “Kumovi”, svi članovi kluba šalju poruku svim sudionicima u prometu: “Čuvajte jedni druge, a time ujedno čuvate i sebe”.

(www.icv.hr, MK “Kumovi”)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content