Odigrano Županijsko natjecanje za učenice 5. i 6. razreda: Pobjeda pripala rukometašicama virovitičkog IBM-a

U sportskoj dvorani u Pitomači jučer je odigrano Županijsko natjecanje u rukometu za učenice 5. i 6. razreda osnovnih škola, a nastupilo je šest školskih sportskih društava.

Ekipe su bile podijeljene u dvije skupine. U skupini A natjecale su se ekipe Nazori, Pitomača i Kozarci, a u skupini B IBM Orahovica, Suhopolje i IBM Virovitica.

Natjecanje je započelo susretom između ekipa iz Pitomače i Kozaraca. Djevojčice su pokazale izvrsnu igru, a Pitomača je uspjela zadržati vodstvo tijekom cijele utakmice i na kraju slavila rezultatom 19:11.

U drugoj utakmici susreli su se Suhopolje i ekipa iz IBM Virovitice. Ekipa iz Virovitice dominirala je terenom, ostvarivši uvjerljivu pobjedu rezultatom 22:1.

Nakon toga, Nazori su se susreli s ekipom iz Pitomače. Ova utakmica donijela je neizvjesnost do samog kraja, rezultirajući konačnim rezultatom 12:12.

U četvrtoj utakmici dana, IBM Orahovica susrela se s ekipom iz Suhopolja, a Orahovčanke su ostvarile uvjerljivu pobjedu rezultatom 13:3.

Nakon toga, Kozarci su se suočili s ekipom Nazora u kojoj su rukometašice Nazora izašle kao pobjednice rezultatom 9:6.

Sljedeća utakmica bila je između dvije ekipe iz IBM sustava, Virovitice i Orahovice. Ekipa iz Virovitice pokazala je svoju dominaciju na terenu s konačnim rezultatom 20:4.

U pretposljednjoj utakmici dana, onoj za treće mjesto, Orahovica je igrala protiv Nazora. Nazori su nastavili svoj uspješan niz pobjeda, ovaj put rezultatom 12:6.

Posljednja utakmica dana bila je finalna između IBM Virovitice i Pitomače. Ova utakmica donijela je mnogo uzbuđenja, ali su djevojčice iz Virovitice na kraju slavile pobjedu s rezultatom 17:13 i osigurale prvo mjesto.

(www.icv.hr, ŠSS VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content