Održano 25. izdanje memorijalnog stolnoteniskog turnira “Zlatko Repinc – Cerin” u Lili: Doznajte najbolje

U organizaciji Vijeća MO Lila, a pod pokroviteljstvom Grada Našica na čelu s gradonačelnikom Krešimirom Kašubom, organiziran je 25. memorijalni stolnoteniski turnir “Zlatko Repinc – Cerin”.

Natjecanje je održano u nekoliko kategorija, a sudjelovalo je 22 natjecatelja. Turnir je otvoren intoniranjem himne RH i minutom šutnje za prerano poginulog sumještana Lile i dobrovoljnog branitelja Zlatka Repinca – Cerina. Natjecatelje i posjetitelje turnira pozdravio je predsjednik Vijeća MO Lila Mario Repinc, a potom i gradonačelnik Krešimir Kašuba koji je i otvorio turnir.

Natjecatelji su snage odmjerili u tri kategorije. Među djecom najbolji je bio Roko Peršić, kod rekreativaca Laura Vidaković, a kod seniora Zvonko Jurić koji je i osvajač prvog turnira u Lili.

Odličnoj igri i natjecateljskoj atmosferi doprinijeli su i suradnici turnira: DVD Lila, NK Lila te Udruga žena “Lila” Lila – Ribnjak.

Pehare i diplome najboljima uručivali su predsjednik Vijeća MO Lila Mario Repinc i podpredsjednik vijeća Stjepan Krajpl. 

REZULTATI

DJECA 

1. mjesto: Roko Peršić

2. mjesto: Ena Knežević

3. mjesto: Filip Čapo

4. mjesto: Nikola Tomaić

REKREATIVCI

1. mjesto: Laura Vidaković

2. mjesto: Goran Tomaić

3. mjesto: Miroslav Ferčec

4. mjesto: Ivan Repinc

SENIORI

1. mjesto: Zvonko Jurić

2. mjesto: Roko Peršić

3. mjesto: Roko Mihobilović Baksa

4. mjesto: David Štrk

(www.icv.hr, ak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content