Općina Sopje nastavlja s prijavama na razne natječaje: Načelnik Berislav Androš potpisao ugovor za projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića Bambi

Načelnik Općine Sopje Berislav Androš je jučer (patak) boravio u Zagrebu gdje je u Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade potpisao ugovor o sufinanciranju projekta “Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića Bambi”. Navedeni projekt će Središnji državni ured za demografiju i mlade sufinancirati u iznosu od 15.084,57 eura.

-Potpisao sam ugovor o sufinanciranju za “Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića Bambi”. S obzirom na to da nam je ovo četvrta uzastopna godina u kojoj smo dobili sufinanciranje, opredijelili smo se za polovicu iznosa sufinanciranja kako bismo ostvarili dovoljan broj bodova. Zahvalio bih se Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade što su prepoznali naš cilj ulaganja u mlade, a na nama je da povjerenje opravdamo i ove godine – rekao je načelnik Androš. 

Načelnik Androš posjetio je i Ministarstvo hrvatskih branitelje i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

-U Ministarstvu hrvatskih branitelja predao sam dokumentaciju za projekt pristupa zgradi osobama s invaliditetom, a radi se o ulaganju u zgradu Kulturnog centra u Sopju čije će prostorije koristiti naša novoosnovana braniteljska udruga, Općinski ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata općine Sopje. Isto tako, dostavio sam dokumentaciju o trenutnoj situaciji u Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU za projekt izgradnje ceste u Novačkoj Đoti. Taj je projekt pri kraju, a po najavama izvođača radova, asfaltiranje možemo očekivati idući tjedan – istaknuo je načelnik. 

Također, načelnik Androš istaknuo je kako svi projekti na području općine teku prema planu. 

-Svi radovi na području općine idu svojim tokom i u zadanim i ugovorenim vremenskim okvirima. Uskoro otvaramo još nekoliko natječaja za naše projekte, no o tome ću više kad bude vrijeme za to. Zahvaljujem se Vladi Republike Hrvatske na ogromnim iznosima sufinanciranja za naše projekte u proteklih nekoliko godina – izjavio je načelnik Androš.

(www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content