Skupština Udruge umirovljenika virovitičkog prigradskog naselja Golo Brdo: U planu mnogobrojne aktivnosti

U društvenom domu virovitičkog prigradskog naselja Golo Brdo, u nazočnosti članova i brojnih gostiju, održana je izvještajna skupština Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Golo Brdo. Izvješće o radu i financijsko izvješće usvojeni su jednoglasno.

U planu rada za ovu godinu predviđena su redovna okupljanja, odlasci na izlete i hodočašća, sudjelovanje u svim aktivnostima koje organizira Matica umirovljeničkih udruga Virovitičko – podravske županije te organizacija brojnih drugih aktivnosti u mjestu u suradnji s Udrugom mladeži Golo Brdo.

Rad udruge pozdravili su predstavnici brojnih umirovljenički udruga s područja Virovitičko – podravske županije, kao i pročelnik gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Virovitice Alen Bjelica, predstavnik Udruge mladeži Golo Brdo, Konjičkog kluba “Virovitica”, predsjednik Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko – podravske županije Antun Han, njegov suradnik za organizaciju Trpimir Markotić.

-Pozivam sve, koji to još nisu, da se prijave na natječaj, koji je za raspisao grad Virovitica. Ujedno najavljujem da će se ovogodišnje druženje za praznik rada 1. svibnja, umjesto na Virovitičkim ribnjacima, održati na šetnici ispred gimnazije – između ostalog rekao je Alen Bjelica.

Nakon skupštine na spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu položena je buketa i zapaljeni su lampioni.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content