Viroexpo 2024: Prema podacima ankete HGK ŽK Virovitica, 100 posto izlagača želi sudjelovati i na 28. Viroexpu, ocjenu vrlo dobar i odličan sajmu je dalo 87,5 posto anketiranih

Nakon što je ovogodišnji “Sajam s dušom” zatvorio svoja vrata, stigli su i rezultati ankete koje već tradicionalno prikuplja i analizira HGK Županijska komora Virovitica. Na rekordnom 27. Viroexpu predstavilo se 505 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, a okupilo se više od 34.000 posjetitelja.

I ove godine dojmovi anketiranih izlagača bili su odlični pa su tako svi sudionici (100 posto odgovora) naglasili kako su zainteresirani za sudjelovanje i na sajmu Viroexpo 2025. godine. Ocjenu vrlo dobar i odličan za 27. Viroexpo dalo je 87,5 posto ispitanih, a iste ocjene dalo je 100 posto sudionika na pitanje o zadovoljstvu posjećenosti sajma.

Kada je u pitanju gospodarski aspekt sajma, svi anketirani izlagači u potpunosti su zadovoljni prodajom proizvoda i ugovaranjem novih poslova na štandu te su za vrijeme sajma uspjeli ostvariti poslovne razgovore s postojećim i novim poslovnim partnerima.

Dodatno, njih 93,8 posto zadovoljno je svojim nastupom na sajmu, dok je njih 87,6 posto kvalitetu izvedbe štanda ocijenilo s vrlo dobrim ili odličnim.

Podsjetimo, Sajam godinama organiziraju Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.

Županija partner ovogodišnjeg sajma bila je Osječko-baranjska županija, a pokroviteljstvo su potpisali Vlada RH, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske te Ministarstvo turizma i sporta.

(www.vpz.hr, foto: A. Zeko)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content