Županijsko natjecanje u odbojci: Učenice SŠ Marka Marulića Slatina izborile nastup na Državnoj završnici u Poreču

U sportskoj dvorani OŠ Vladimir Nazor u Virovitici danas je odigrano Županijsko natjecanje školskih sportskih društava u odbojci za djevojke, učenice srednjih škola. Na natjecanju je snage odmjerilo šest školskih sportskih društava podijeljenih u dvije skupine.

U skupini A natjecali su se Strukovna škola Virovitica, Tehnička škola Virovitica i Gimnazija Petra Preradovića Virovitica. Tehnička je “uzela” prvo mjesto u skupini s dvije pobjede, dok je Gimnazija pobjedom protiv Strukovne izborila utakmicu za treće mjesto.

Srednja škola Marka Marulića Slatina bila je prvoplasirana u skupini B također s dvije pobjede, utakmicu za treće mjesto izborila je Katolička klasična gimnazija, dok je posljednje mjesto u skupini zauzela Industrijsko obrtnička škola Virovitica.

Prije utakmice za treće mjesto i finala odigran je i dvoboj za peto mjesto između IOŠ Virovitica i Strukovne škole Virovitica, a slavile su učenice Strukovne škole s 2:0 u setovima.

Gimnazija Petra Preradovića Virovitica došla je do “bronce” pobjedom protiv Katoličke klasične gimnazije, dok je finalni dvoboj nakon velike borbe u tri seta, između virovitičke Tehničke škole i slatinske SŠ Marka Marulića, pripao Slatinčankama koje su izborile nastup na Državnoj završnici u Poreču.

Pehare najboljim ekipama podijelio je tajnik Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije Ivan Kelečić.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content