Udruga “Hrvatska za život” slavi 10. godišnjicu postojanja: Dobrim djelima i molitvom izmijenjeni brojni životi

Udruga “Hrvatska za život” i Inicijativa “40 dana za život” obilježava ove godine svoju 10. obljetnicu postojanja, a na području Virovitičko-podravske županije učinit će to u subotu, 20. travnja u 19 sati u Restoranu Park u Suhopolju. 

Večer dobročinitelja okupit će tako članove Inicijative i Udruge, među kojima predsjednicu Inicijative Petru Milković i Dijanu Brozović, voditeljicu Tima za trudnice, kao i sve zainteresirane pojedince i obitelji. Bit će to prilika za upoznati se s rezultatima koji su postignuti na nacionalnom, ali i regionalnom području, s osobitim naglaskom na očuvanje života od začeća, djecu koja su spašena od pobačaja, pomoć koja je pružena trudnicama i obiteljima u najtežim periodima života, kao i pomoć onima koji na tijelu i duhu nose rane vezane uz pobačaj. 

Udruga i Inicijativa su ekumenske pro-life inicijative za život i okupljaju pojedince i obitelji kako bi postom, molitvom i osvješćivanjem lokalne zajednice zajedno radili na zaštiti života nerođene djece, uključujući u molitve i pomoć trudnice, žene, obitelji, ali i medicinsko osoblje, političare i aktiviste. Naglasak stavljaju na važnost svakog života, od začeća do smrti i pružaju moralnu, duhovnu i materijalnu pomoć ženama i obiteljima u teškim situacijama. 

(www.icv.hr) 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content