Raspisan Javni poziv za iskaz interesa pripadnika ciljne skupine za uključivanje u projekt LAG “VIP” – Aktivni u zajednici iz Poziva “Zaželi – prevencija institucionalizacije”

U ponedjeljak, 6. svibnja Lokalna akcijska grupa “Virovitički prsten”, u partnerstvu s Gradom Virovitica i Općinom Suhopolje, raspisala je Javni poziv za iskaz interesa pripadnika ciljne skupine za uključivanje u projekt LAG “VIP” – Aktivni u zajednici iz Poziva “Zaželi – prevencija institucionalizacije”.

Cilj projekta je povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi, odnosno pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu osobama starijim od 65 godina i odraslim osobama s invaliditetom (18 i više godina) koje imaju utvrđen treći ili četvrti stupanj težine invaliditeta.

U sklopu projekta planirano je zapošljavanje 10 pružatelja usluga, u trajanju od 30 mjeseci, za najmanje 60 pripadnika ciljne skupine s područja grada Virovitice i općine Suhopolje, odnosno područja Lokalne akcijske grupe “Virovitički prsten”.

Pružanje usluge uključivat će: organiziranje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, održavanje osobne higijene, zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba te isporuka paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

Ovim putem pozivaju se sve osobe starije od 65 godina i odrasle osobe s invaliditetom s utvrđenim trećim ili četvrtim stupnjem težine invaliditeta skupina, a koje imaju prebivalište na području grada Virovitice i općine Suhopolje, odnosno na području Lokalne akcijske grupe “Virovitički prsten” (uključujući i područje općine Gradina, Lukač, Pitomača i Špišić Bukovica), da se jave na adresu Ulica Matije Gupca 5 u Virovitici (odnosno u prostorije Centra kulture/ bivšeg Doma garde) ili na broj mobitela 098/990-4201 ili e-mail [email protected] kako bi dobili više informacija o uvjetima prijave na ovaj Javni poziv.

Javni poziv za iskaz interesa, potrebni uvjeti te popis dokumentacije za prijavu mogu se pogledati i preuzeti na službenim mrežnim stranicama Lokalne akcijske grupe “Virovitički prsten”.

Logici

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content