U Rezovcu održana skupština Matice udruga umirovljenika Virovitičko-podravske županije

U mjesnom domu virovitičkog prigradskog naselja Rezovac, održana je redovna izvještajna skupština Matice udruga umirovljenika Virovitičko-podravske županije.

Skupština, koju je vodio predsjednik Stjepan Virag, usvojila je izvješće o radu, financijsko izvješće, izvješće nadzornog odbora i plan rada za ovu godinu. U maticu umirovljeničkih udruga Virovitičko-podravske županije primljene su dvije nove članice: Udruga umirovljenika općine Gradina i Udruga umirovljenika vijeća mjesnog odbora Rezovačke Krčevine.

Naglašena je izuzetna suradnja s Virovitičko-podravskom županijom i tijelima lokalne samouprave, koji podržavaju rad umirovljeničkih udruga.

U nedjelju, 27. svibnja, dogovoreni su osmi susreti i prve sportske igre umirovljenika Virovitičko-podravske županije koji će se održati na Virovitičkim ribnjacima. Detalje o spomenutim susretima iznio je Trpimir Markotić.

U slučaju lošeg vremena susreti će se odgoditi za sedam dana. Na dan starijih osoba 1. listopada također je predviđeno druženje umirovljenika. Spomenute susrete organiziraju Matica umirovljeničkih udruga VPŽ i Virovitičko-podravska županija.

Skupštinu je pozdravio Virovitičko-podravski župan Igor Andrović, koji je na njoj bio sa svojim suradnicima. Župan Andrović naglasio je odličnu suradnju umirovljeničkih udruga sa Županijom. (www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”456713″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content