PROSINAC U GRADU Sv. Nikola u četvrtak ima pune ruke posla, obilazi vrtić, COOR, Češki dom i kazalište

I ove godine u sklopu manifestacije „Prosinac u gradu“ za najmlađe je organizirano druženje sa Sv. Nikolom, koji, naravno, nikada ne dolazi praznih ruku. U četvrtak Nikola će imati pune ruke posla jer ga čekaju brojni mališani, tako će ujutro u 10 sati svoj put započeti u Dječjem vrtiću Cvrčak, potom u 12 sati posjetiti učenike COOR-a.

U Kazalištu Virovitica mališane će posjetiti u 17 i 19 sati, a prije njegova dolaska djeca će imati priliku pogledati prigodnu kazališnu predstavu koju će odigrati polaznici Dramske skupine Kazališta Virovitica pod vodstvom Snježane Lančić. Riječ je o predstavi „Odabrani“ koja prenosi toplu poruku o čudotvornosti dobrote i ljubavi, a nastala je prema priči Karola Wojtyle.

Raspored održavanja predstava i podjele darova ostalih dana pogledajte OVDJE.

U sklopu manifestacije Prosinac u gradu u 18 sati otvorit će se godišnja izložba Likovnog kluba Nikola Trick i to povodom 40 godina djelovanja. Izložba će biti otvorena u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica. Također u 18 sati Češki dom organizira tradicionalni program za sv. Nikolu pod nazivom „Mikulášský večírek“, a u Češki dom pozivaju svu djecu da im se pridruže te obogate večer svojim prigodnim recitacijama i pjesmama za sv. Nikolu, a mame i bake mogu se doći pohvaliti sa svojim ukusnim prigodnim kolačičima koje će nakon programa djece ocjenjivati. U večernjim satima uslijedit će i prošest po gradu, kao i obilazak bolesne djece. (www.icv.hr, ml, žđl)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content