SPLITSKI SAJAM GAST Ana Blatančić na panel konferenciji o turizmu predstavila Hotel Kurija Janković u Kapela Dvoru

HGK – Županijska komora Split u suradnji sa sajmom GAST organizirala je panel konferenciju Potencijali, perspektive i budućnost, koja je u sklopu 9. Turističke mreže na ovogodišnjem GAST-u održala u Spaladium Areni.

Panel konferencija je obuhvatila tri uzastopna panela na sljedeće teme: Potencijali: Kulturni turizam i predstavljanje mreže Mirabilia; Perspektive: Pustolovni turizam; Budućnost: Turizam bez plastike? Na “panelu” je govorila i Ana Blatančić, pomoćnica voditeljice Hotela Kurija Janković u Kapela Dvoru.

IMG 7923
foto: K. Toplak

Turizam je jedna od najpropulzivnijih gospodarskih grana, kako u svijetu tako i kod nas. Novi trendovi, izazovi i nove potrebe u turizmu rezultiraju novim aktivnostima, projektima i sadržajima, koji su cjelogodišnji i održivi. Cilj organizacije panel konferencije Potencijali, perspektive i budućnost osvijestiti nove potrebe, bio je ukazati na novu ponudu te naglasiti prioritet razvoja cjelogodišnjeg, odgovornog i održivog turizma.

IMG 7917
foto: K. Toplak

Ana Blatančić govorila je o Hotelu Kurija Janković, hotelu baštini s četiri zvjezdice, koja je u kratkom roku, dostigla 4.400 noćenja na razini jedne godine, a s novim sadržajima, kao i budućim projektima, želi se dodatno pozicionirati na turističkoj karti, ovog dijela Hrvatske.

(www.dalmacijadana.hr, www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content