1. LIGA NS SJEVER Virovitičani osvojili šest bodova u Bjelovaru: Pobjede selekcija U-13 i U-15, uzrast U-11 upisao poraz

Odigrane su utakmice šestog kola 1. lige mladeži Nogometnog središta Sjever. Selekcije Nk Virovitice gostovale su u Bjelovaru, gdje su igrale sa selekcijama NK Bjelovara.

Početnici U-11 pretrpjeli su prvi ovosezonski poraz, izgubili su 2:0, a zgoditke za domaću momčad postigli su Mario Tomić i Patrik Čavlović.

Nakon šest kola virovitička selekcija U–11 nalazi se na trećem mjestu s 15 osvojenih bodova koliko ima i drugoplasirani Slaven Belupo, dok vodeći Varaždin ima 16 bodova.

Mlađi pioniri U-13 pobijedili su rezultatom 3:2. Pogotke za Viroviticu postigli su Marko Srnak, Roko Svat i Noa Hudi, dok su strijelci za domaću ekipu bili Roko Sokač iz kaznenog udarca i Fran Đurek iz igre.

Virovitica je u uzrastu U-13 peta na tablici s deset osvojenih bodova.

Virovitički pioniri u uzrastu U-15 pobijedili su bjelovarske vršnjake 3:1. Domaća ekipa je povela iz kaznenog udarca pogotkom Karla Švace, ali su Virovitičani zgodicima Petra Košića, Luke Kneževića i Matije Česnika došli do preokreta i pobjede.

Virovitica je vodeća s 18 bodova, slijede Varaždin i Slaven Belupo koji su osvojili po 15 bodova, ali uz utakmicu manje.

U idućem kolu selekcije Virovitice ugostit će nade koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content