U GLUHO DOBA NOĆI 25-godišnjak ukrao kombi, policija ga uhvatila za 5 minuta

Jučer (ponedjeljak) u kasnim noćnim satima iz dvorišta obitelji Strilić u Staroj Jošavi nepoznati muškarac ukrao je kombi, marke „VW Transporter“. Prema riječima Željka Strilića, sin Ivan čuo je zvukove iz dvorišta i odmah pozvao policiju.

Samo nekoliko minuta nakon zaprimljene dojave, policijski službenici su locirali ukradeno vozilo, i to u Čačincima. – Dana 21. svibnja 2018. godine u 03.15 sati zaprimljena je dojava od trideset-trogodišnjaka iz mjesta Stara Jošava, grad Orahovica, da je mu je u nepoznata muška osoba otuđila njegov teretni automobil marke „VW Transporter“ s kojim da se udaljio u smjeru Orahovice. Brzom intervencijom policijskih službenika ove PU u 03.16 sati u mjestu Čačinci na trgu bana Josipa Jelačića je uočeno navedeno vozilo kako se kreće velikom brzinom dionicom DC-2 u smjeru Slatine, i koje je uz uporabu svjetlosne i zvučne signalizacije zaustavljeno u Vinogradskoj ulici ispred kbr.1. – stoji u priopćenju PU Virovitičko-podravske, danas upućeno medijima.

Policija je na mjestu vozača zatekla dvadeset-petogodišnjeg muškarca koji je otuđenim vozilom upravljao bez vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola, 1,21 g/kg. Ukradeni kombi je vraćen vlasniku, dok je lopov uhićen i protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom odvjetništvu, kao i podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja.
(www.icv.hr, ml; vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content