Ministar rada i mirovinskoga sustava Tomislav Ćorić posjetio Slatinu i tvrtku Drvo-trgovina koja zapošljava 200 radnika

Ministar rada i mirovinskoga sustava Tomislav Ćorić, u društvu svojih domaćina, gradonačelnika Grada Slatine Ivana Roštaša, saborskih zastupnika Josipa Đakića i Vesne Bedeković, virovitičko-podravskog župana Igora Androvića i njegovog zamjenika Marija Klementa, obišao je u Slatini tvrtku Drvo-trgovina d.o.o.

U razgovoru s direktorom Antunom Štefanovićem i članovima uprave, upoznao se s djelatnošću ove tvrtke koja zapošljava više od 200 djelatnika. Drvo-trgovina je tvrtka koja je član Sunce koncerna. Najveći dio svoje proizvodnje izvoze u Afriku i Europu, imaju tvornicu furnira, a proizvode i podove.

Uskoro kreću u ulaganje u kogeneracijsko postrojenje koje će im davati 2MW struje i 3MW toplinske energije. Govoreći o tvrtki, direktor Štefanović, podcrtao je da je sva dobit poduzeća do sada uložena u razvoj proizvodnih pogona i otvaranje novih radnih mjesta, a ne u isplatu investitorima, a osim toga, pohvalio je napore ministra Tomislava Tolušića za transparentnim korištenjem sirovine hrvatskih šuma. (www.vpz.hr, www.slatina.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

[g-gallery gid=”412592″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content