Prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen motociklist skrivio vozač teretnog vozila, prilikom očevida policija otkrila lažne tablice

Policija se oglasila priopćenjem vezano za jučerašnju (četvrtak) prometnu nesreću u kojoj je teže ozlijeđen motociklist. Naime, kako stoji u priopćenju, “prometna nesreća se dogodila kada je 58 – godišnji vozač upravljao teretnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka u Ulici P. Radića, gdje se sa zelene površine uključivao u promet, a da pritom nije propustio sva nadolazeća vozila sa prednošću prolaska, kada je u tom trenutku naišao motocikl virovitičkih registarskih oznaka kojim je upravljao 58 – godišnji vozač nakon čega je došlo do udara prednjeg dijela motocikla u prednji desni dio teretnog automobila. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola.” Prilikom pada, vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede nakon čega je prevezen u OB Virovitica.

Jednako tako, na mjestu nesreće policija je otkrila još jedno kazneno djelo. Naime, “provjerom registarske oznake na motociklu, utvrđeno je kako je vlasnik i vozač na motocikl stavio ne pripadajuće registarske oznake, odnosno registarske oznake s drugog motocikla, čime je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprava.”

Tako će protiv vozača motocikla biti podnesena kaznena prijava za krivotvorenje isprava, a protiv vozača teretnog vozila kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content