Studenti VŠMTI-a sudjelovali na međunarodnom turniru fakulteta Euro Zagreb – Open Mladost

Studenti virovitičke Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici sudjelovali su na međunarodnom turniru fakulteta EuroZagreb – Open Mladost. Proveli su tamo, kako kažu, neazboravna četiri dana tijekom kojih su odigrali dvije utakmice od kojih su jednu pobijedili, drugu nažalost izgubili, što nije bilo dovoljno za prolazak u polufinale.

Neovisno o tome, studentima je ovo bilo veoma zanimljivo iskuszvo, posebice zato što su stekli mnoga poznanstva s kolegama s 12 fakulteta iz Hrvatske i inozemstva. Odlazak na natjecanje financirala je Visoka škola s ciljem promicanja sporta i stjecanja novih iskustava među studentima.

-Proveli smo četiri vrlo aktivna i zabavna dana u Zagrebu gdje smo predstavljali VŠMTI na futsal turniru. Dosta dobro smo parirali ekipama iz Zagreba, borili se do samog kraja kako bi ušli u polufinale, ali nedostajalo je malo sreće. U svakom slučaju jedan kvalitetno proveden vikend koji nam je omogućila Visoka škola. Također smo upoznali puno dobrih ljudi s kojima smo razmijenili iskustva te mislim da smo na jedan dobar način predstavili, kako sebe, tako i našu Visoku školu – zaključio je student Josip Kateković. (www.icv.hr, iv)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content