Sportske igre umirovljenika u Zdencima: Kroz igru i druženje proživljavaju drugu mladost

U organizaciji Udruge umirovljenika općine Zdenci, a u sklopu obilježavanja Dana općine, u mjesnom domu održane su tradicionalne sportske igre umirovljenika. Na igrama je sudjelovalo 80-ak sudionika iz tri udruge, grada Belišća, općine Đurđenovac te domaćina Zdenaca koji su se natjecali u tri discipline i to belot, elektronski pikado i šah. Na maloj svečanosti otvaranja natjecanja nazočne je na početku pozdravila predsjednica udruge domaćina Vidica Kovačević.

-Neizmjerno sam sretna što smo se ponovno okupili u ovako velikom broju, jer život je jako nepredvidiv. Drago mi je da ova naša druženja postaju tradicionalna i želja svih nas je da se ona nastave još dugi niz godina. U svemu ovome je najvažnije da svi još dugo poživimo, međusobno se još dugo susrećemo i veselimo jer mislim da je to nešto najljepše u ovoj našoj dobi i sve ovo što možemo sada iskoristiti, to treba i učiniti – rekla je Kovačević te se svesrdno zahvalila Općini Zdenci na pokroviteljstvu i stalnoj pomoći u radu udruge , a posebno načelniku općine Tomislavu Durmiću.

Susreti umirovljenika 3

-Prije svega drago mi je da vas sve skupa vidim u ovako velikom broju i ono što mene posebno veseli na vašim druženjima je da ste vi uvijek veseli i vedri i tako treba biti. Svima želim da uživate u našim Zdencima, da se lijepo provedete i opustite. Hvala našoj Udruzi što svake godine upotpuni obilježavanje našeg Dana i svima koji dolazite i uveličate ovaj događaj – rekao je Durmić.

Natjecanja su bila podijeljena na mušku i žensku kategoriju, a na kraju nakon zbrajanja svih bodova, ukupni pobjednik natjecanja je Udruga umirovljenika Đurđenovac, drugo mjesto pripalo je udruzi iz grada Belišća dok su treći, posljednji bili domaćini. Nakon natjecanja organizirano je i druženje uz glazbu i ples, a cijeli događaj pokazao je kako umirovljenici definitivno kroz ovakve događaje proživljavaju drugu mladost. (www.icv.hr, vg)

[g-gallery gid=”552698″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content