Sjajni Didonovci nastavljaju s odličnim igrama na brojnim teniskim turnirima

Protekla dva vikenda članovi Teniskog kluba Didon iz Virovitice nastupili su na dva turnira prema kalendaru Hrvatskog teniskog saveza u uzrastu do 14 godina.

Teniski klub Vinkovci bio je domaćin HEP državnog prvenstva Hrvatske za djevojčice i dječake do 14 godina, na kojemu je u obje kategorije bilo prijavljeno preko stotinjak natjecatelja.

Dominik Sabolić plasirao se direktno u glavni turnir, dok su Nika Dragičević i Ema Šantić svoj put u glavni turnir tražile preko kvalifikacija. Virovitičke mlade tenisačice nisu se uspjele preko kvalifikacija plasirati u glavni turnir državnog prvenstva. Malo više sreće imala je Nika koja je izvučena kao “Lucky Loser” te je ušla u glavni turnir državnog prvenstva u kojem je izgubila u prvom kolu.

Dominik je prošao prvo kolo te u borbi za četvrtfinale izgubio u neizvjesnom meču u tri seta. Dominik je osim singla igrao i u konkurenciji parova s tenisačem iz Teniskog kluba Punčec iz Čakovca Noom Levakom,. Njih dvojica su se plasirali u polufinale, u kojem su u trećem setu izgubili od drugih nositelja turnira.

Proteklog vikenda naši tenisači Dominik Sabolić, Nika Dragičević i Lucija Podravac igrali su turnir 3. ranga “Memorijal Karla Plazanića” u Slavonskom Brodu.

Dominik je uvjerljivo pobijedio sve svoje protivnike te ušao u finale turnira u kojem je izgubio od odličnog Lovre Maričića iz Teniskog kluba Top Spin iz Zagreba. Nika Dragičević je igrala četvrtfinale u kojem je izgubila od pobjednice turnira Ivone Riđan.

Lucija Podravac plasirala se u polufinale u kojem je izgubila od pobjednice turnira Ivone Riđan. Dominik i Nika su sa svojim partnericama osvojili drugo mjesto u parovima.

Tenisačica Ema Šantić ovog tjedna nastupa u Zadru na turniru Tenis Europe do 14 godina.
Nakon toga Dominik Sabolić i Nika Dragičević putuju u Zagreb gdje će nastupiti na Tenis Europe turniru do 14 godina “Mladost Grill open”.

(www.icv.hr, mš)

2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content