3. HNL ISTOK Danas su na rasporedu susreti 3. kola: NAŠK dočekuje Đakovo-Croatiju, Belišće gostuje u Jurjevcu kod Zrinskog

Impresivan ulazak u sezonu imali su nogometaši Belišća koji su u dva uvodna kola upisali dvije pobjede i to uz devet postignutih i bez ijednog primljenog pogotka. U subotu su na svom terenu sa sedmicom u mreži ispratili Graničar iz Županje koji je jednostavno ostao bez ikakve šanse za postizanjem pozitivnog rezultata, a u novom kolu bodove će tražiti kod Zrinskog iz Jurjevca koji također ima stopostotan učinak nakon 180 minuta.

Upravo je Zrinski u prošloj sezoni bio nepremostiva prepreka za ”crvene”, prvi susret u Belišću završio je bez pogodaka, dok je utakmica u Jurjevcu završila minimalnom pobjedom domaće momčadi. Ta informacija niti ne čudi toliko ako se u obzir uzmu svega tri domaća poraza i četiri remija u 19 odigranih susreta, dok su preostalih 12 utakmica završili u svoju korist.

Hoće li Belišće ovog puta ipak slaviti, saznat ćemo od 17:30 sati.

3. kolo:

17:30 sati: ZRINSKI – BELIŠĆE (Bara, Jurjevac)

NAŠK će prvu pobjedu u novoj sezoni loviti na domaćem terenu protiv ĐakovoCroatije, koja u Našice stiže na krilima subotnje pobjede protiv Bedema. Golovima Grgačevića, Mađaša i Klemena otpratili su goste iz Ivankova, dok Našičani mogu žaliti što već protiv Slavonije u Požegi, u prošlom kolu, nisu stigli do punog plijena.

Marin Vučemilović svladao je domaćeg čuvara mreže Matu Vasića i doveo Našičane u prednost u 73. minuti susreta, no desetak minuta prije kraja susreta stiglo je izjendačenje. Glavni djelitelj pravde na subotnjem dvoboju, Davor Jozić, pokazao je na bijelu točku u korist Slavonije, a siguran realizator za konačnih 1:1 bio je Matej Peharda.

Croatija trenutno drži drugo mjesto na tablici, tako da je pred NAŠKom izuzetno teška utakmica. Susret je također na rasporedu od 17:30 sati.

3. kolo:

17:30 sati: NAŠK – ĐAKOVO-CROATIJA (Gradski stadion Našice, Našice)

Preostali susreti 3. kola:

Vuteks-Sloga – Slavonac (Vukovar)

Kutjevo – Čepin (Kutjevo)

Bedem – Slavija (Ivankovo)

Graničar – Slavonija (Županja)

Sloga – Omladinac (Nova Gradiška)

Marsonia – Darda (Slavonski Brod)

Oriolik- Vukovar 1991 (Oriovac)

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content