Policija objavila detalje teške prometne nesreće u Klokočevcima

Kako javljaju iz PU osječko – baranjske danas, 30. listopada, oko 00,20 sati, u mjestu Klokočevci, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao putnik u osobnom automobilu, 20-godišnji hrvatski državljanin.

Do prometne nesreće je došlo na način tako što se automobil s kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin, kretao kroz mjesto Kolokočevac iz smjera Našica u smjeru Donjeg Miholjca. Dolaskom do lijevog oštrog zavoja, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, vozač je izgubio kontrolu nad upravljačem te sletio s kolnika u desnu stranu ceste gdje je udario u betonsko željeznu ogradu kuće broj 53 te se zaustavio, piše Našice.com.

Sa mjesta događaja, vozač 26-godišnjak, putnici u vozilu dvojica 20-godišnjih hrvatskih državljana i 21-godišnji hrvatski državljanin prevezeni su vozilima hitne medicinske pomoći u Opću županijsku bolnicu Našice. U 1,30 sati 20-godišnjak je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo dok su ostali sudionici prometne nesreće prevezeni u Klinički bolnički centar Osijek gdje su 26-godišnjaku i 20-godišnjaku konstatirane teške tjelesne ozljede, a 21-godišnjaku teške tjelesne ozljede opasne po život.

Pomoć unesrećenima su pružili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Našice, a na mjestu događaja očevid je obavio Zamjenik općinskog državnog odvjetnika uz potporu očevidne ekipe Policijske postaje Našice.

(nasice.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content