Savjet mladih predao potrepštine za Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” sakupljene u Gradskoj upravi, Razvojnoj agenciji VTA i Gradskom muzeju Virovitica

U organizaciji Savjeta mladih grada Virovitice, potrepštine za Socijalnu samoposlugu GDCK Virovitica “Djelo ljubavi” sakupili su djelatnici Gradske uprave, Razvojne agencije VTA i Gradskog muzeja Virovitica.

-Nastavljamo našu tradiciju prikupljanja namirnica i higijenskih potrepština za najpotrebitije – tom prilikom je izjavila predsjednica Gradskog savjeta mladih Edita Vidak.

Na akciju se osvrnula i zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac.

-Uvijek ćemo se potruditi da pomognemo najranjivijim članovima naše zajednice, a djelatnici Crvenog križa će se pobrinuti da pomoć ode onima kojima je najpotrebnija – naglasila je Honjek – Golinac.

Na prikupljenim potrepštinama zahvalila se ravnateljica GDCK Virovitica Željka Grahovac.

– Zahvaljujem vam na prikupljenim potrepštinama za Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi”. Drago mi je što među vama ima onih koji su radili kao volonteri u Crvenom križu. Do sada smo našim korisnicima već podijelili 253 paketa, a ove namirnice i higijenske potrepštine će biti podijeljene tijekom siječnja – zaključila je Željka Grahovac.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content