U Slatini održano 24. županijsko vatrogasno natjecanje odraslih vatrogasaca: Doznajte pobjedničke ekipe u ženskoj i muškoj konkurenciji

Danas (nedjelja) je Vatrogasna zajednica Virovitičko-podravske županije na nogometnom igralištu u Slatini organizirala 24. županijsko vatrogasno natjecanje odraslih vatrogasaca na kojemu je sudjelovalo 33 ekipe dobrovoljnih vatrogasnih društava, odnosno oko 330 vatrogaskinja i vatrogasaca.

Nakon postrojavanja i podnošenja prijavka virovitičko-podravskom dožupanu i načelniku Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije Mariju Klementu od strane zapovjednice Vatrogasne zajednice VPŽ Mateje Fras Venus, pozdravnim riječima vatrogascima su se obratili predsjednik Vatrogasne zajednice grada Slatine Branko Belošević i slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić, zaželjevši vatrogaskinjama i vatrogascima puno uspjeha i sreće u natjecanju.

Županijsko natjecanje odraslih vatrogasaca službeno je otvorio zamjenik župana Marijo Klement.

– Lijepo vas je u ovolikom broju, usprkos kišnom danu, vidjeti ovdje. Stvarno je impozantan pogled na vas postrojene u odorama. Svima želim puno uspjeha u natjecanju i neka bolji pobijedi – rekao je kratko Klement te otvorio natjecanje.

m_IMG_0504

Na ovom, 24. županijskom vatrogasnom natjecanju odraslih vatrogasaca natjecala su se dobrovoljna vatrogasna društva iz Turnašice, Gornjih Bazja, Vukosavljevice, Otrovanca, Dugog Sela Lukačkog, Starogradačkog Marofa, Velike Črešnjevice, Slatine, Virovitice, Sladojevaca, Kozica, Špišić Bukovice, Stare Brezovice, Sedlarice, Kladara, Donjih Meljana i Starog Graca.

Rezultati:

Vatrogaskinje A kategorija:

1. DVD Kladare
2. DVD Vukosavljevica
3. DVD Velika Črešnjevica
4. DVD Dugo Selo Lukačko
5. DVD Donji Meljani
6. DVD Sladojevci

Vatrogaskinje B kategorija:

1. DVD Turnašica
2. DVD Vukosavljevica
3. DVD Virovitica
4. DVD Slatina

Vatrogasci A kategorija:

1. DVD Turnašica 1
2. DVD Gornje Bazje
3. DVD Vukosavljevica
4. DVD Turnašica 2
5. DVD Otrovanec
6. DVD Dugo Selo Lukačko
7. DVD Starogradački Marof
8. DVD Velika Črešnjevica
9. DVD Slatina
10. DVD Sladojevci
11. DVD Kozice
12. DVD Špišić Bukovica
13. DVD Brezovica

Vatrogasci B kategorija:

1. DVD Virovitica
2. DVD Turnašica
3. DVD Sedlarica
4. DVD Vukosavljevica
5. DVD Kladare
6. DVD Donji Meljani
7. DVD Kozice
8. DVD Špišić Bukovica
9. DVD Stari Gradac
10. DVD Slatina

Postrojenim vatrogaskinjama i vatrogascima, prije uručenja diploma i pehara najboljim ekipama, obratila se vatrogasna zapovjednica Mateja Fras Venus zahvalivši se svima na dolasku i sudjelovanju, a posebnu zahvalu u pripremi terena za natjecanje uputila je domaćinima, Vatrogasnoj zajednici grada Slatine i Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Slatine. Nakon zapovjednice, s nekoliko riječi obratio se u ime domaćina zapovjednik DVD-a Slatina Josip Mikić, također se zahvalivši na dolasku i sudjelovanju.

m_IMG_0501

Diplome dobrovoljnim vatrogasnim društvima i sucima, te pehare najboljim ekipama uručili su županijska vatrogasna zapovjednica Mateja Fras Venus, slatiski dogradonačelnik Ilija Nikolić, predsjednik VZ grada Slatine Branko Belošević, zapovjednik JVP grada Slatine Stjepan Venus i predsjednik povjerenstva za natjecanje VZ VPŽ Robert Teskera.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content