Zbog sanacije signalnih kablova u Vukovarskoj ulici ograničena brzina i ukinut jedan pješački prijelaz

Kako bi se povećala sigurnost sudionika u prometu, privremeno će se smanjiti ograničenje brzine u zoni križanja Vukovarske ceste i Zagrebačke ulice na 50 km/h te ukinuti pješački prijelaz na istočnom prilazu križanja Vukovarske ceste i Zagrebačke ulice s preusmjeravanjem pješačkog prometa na pješačke prijelaze kod križanja s Keršovanijevom i Krežminom ulicom.

– Obavještavamo vas da će se u idućih nekoliko dana raditi na sanaciji signalnih kablova semafora na Vukovarskoj cesti između raskrižja Vukovarske sa Zagrebačkom ulicom i raskrižja Vukovarske s Ulicom Otokara Keršovanija.

Zbog navedene sanacije semafor na raskrižju Vukovarske i Zagrebačke ulice neće biti u funkciji te stoga molimo vozače i građane da kroz raskrižje prolaze s povećanim oprezom koristeći vertikalnu i horizontalnu prometnu signalizaciju – izvijestili su iz Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, promet i mjesnu samoupravu grada Osijeka.

Inače, Vukovarska ulica je do sada bila jedina gradska prometnica u kojoj je ograničenje brzine bilo 70 km⁄h, nakon što je “preinake” u brzini doživjela i Strossmayerova ulica gdje je također postavljeno novo ograničenje na 50 km/h.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content