Tomo Pleša i dalje predsjednik Udruge umirovljenika Orahovica

Udruga umirovljenika Orahovica održala je svoju redovnu, godišnju, ali i izbornu skupštinu. U sklopu izvješća o radu predsjednik Tomo Pleša istaknuo je kako je Udruga provodila svoje redovne aktivnosti u cilju što većeg okupljanja svojih članova te istima pomagala u skladu svojih mogućnosti.

– Redovno smo išli u toplice, na ljeto bili na moru, organizirali zabave na sve umirovljenike te sudjelovali u gradskim manifestacijama. Posebno bih istaknuo kako je Udruga i protekle godine svim svojim članovima omogućila obročnu otplatu drva za ogrjev – rekao je između ostalog Pleša.

Nakon svih ostalih podnesenih izvkešća, sva su jednoglasno usvojena, a potom je održan izborni dio Skupštine na kojoj je jednoglasno za novog/starog predsjednika izabran Tomo Pleša,  Vera Todorić i dalje će obnašati dužnost  tajnice, a uz navedene novi Izvršni odbor čine još Saveta Marković, Slavko Kordoš, Đurđa Ristić, Josipa Klepać, Ljiljana Uršanić, Petar Čačinović, Gojko Babić, Martin Nađ, Slavica Hrčan i Mirjana Šerbedžija, Dok su u novi Nadzorni odbor izabrani Anica Samardžić, Tomislav Perković  i Vikica Andelfinger.

Skupstina Umirovljenici Orahovica 3

– Nastavit ćemo marljivo raditi na organizaciji svih aktivnosti kojima želimo okupljati sve naše članove, a tu je riječ o zabavama svakog zadnjeg utorka u mjesecu, pripremit ćemo niz izleta i drugih druženja, planiramo i ove godine odlaske u toplice i na more. Kao i obično bit ćemo dio svih gradskih manifestacija i ovim putem se zahvaljujem gradu na velikoj pomoći – rekao je predsjednik Pleša.

Na kraju skupštine obratio se gradonačelnik Orahovice Saša Rister.

– Prije svega čestitam novom/starom predsjedniku na još jednom izboru i mandatu i siguran sam da ćemo nastaviti našu odličnu zajedničku suradnju. Siguran sam da će sve aktivnosti kroz plan rada biti ostvarene, a naravno Grad i ja osobno smo tu za rješavanje svih eventualnih problema – rekao je Rister.    

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content