KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte komedije “Barbie” i “Dvorac straha”, dramu “Oppenheimer” te avanturu “Ruby: Tinejdžerica Kraken”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

Program velike dvorane:

BARBIE
– avantura, fantazija, komedija

Petak, 28. srpnja u 19 sati
Subota, 29. srpnja u 19 sati
Nedjelja, 30. srpnja u 19 sati

Ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robbie, a njezinu bolju polovicu Kena utjelovljuje Ryan Gosling. Režiju potpisuje Greta Gerwig dok zvjezdani cast uključuje još i Willa Ferrella, Kate McKinnon, Simu Liu, Michaela Ceru i Americu Ferreru. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cijela estetika filma inspirirana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

Cijena ulaznice: 4 eura

OPPENHEIMER
– biografski, drama, povijesni

Petak, 28. srpanj u 21 sat
Subota, 28. srpanj u 21 sat
Nedjelja, 30. srpanj u 21 sat

Oppenheimer je bio glavni čovjek Operacije Manhattan, akcije američkih vlasti da stvore nuklearnu bombu i time dobiju prevlast u II. svjetskom ratu, a film pokazuje taj proces od entuzijazma do veselja zbog uspjeha i zabrinutosti zbog rezultata. Glavnu ulogu u filmu ima Cillian Murphy. Oppenheimer je čak šesta suradnja irskoga glumca i Christophera Nolana. Uz to što je glumio negativca u sva tri filma iz Nolanove Batman trilogije, Cillian Murphy imao je značajne uloge i u njegovim spektaklima Dunkirk i Početak. Plodonosna suradnja je i ovdje nastavljena, a iz prvih kadrova čini se da je Murphy bio odličan izbor za ulogu fizičara Oppenheimera. Uz Murphyja, u filmu glume i Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett i Kenneth Branagh.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane:

RUBY: TINEJDŽERICA KRAKEN
– animirani, akcija, avantura

Petak, 28. srpanj u 18 sati
Subota, 29. srpanj u 18 sati
Nedjelja, 30. srpanj u 18 sati

Ovog ljeta DreamWorks Animation zaranja u turbulentne vode srednje škole s urnebesnom, iskrenom akcijskom komedijom o sramežljivoj tinejdžerici koja otkriva da je dio legendarne kraljevske loze mitskih morskih krakena i da je njezina sudbina, u dubinama oceana, veća nego što je ikada sanjala. Slatka, nespretna 16-godišnja Ruby Gillman (Lana Condor, To All the Boys I’ve Loved Before) očajnički se želi uklopiti u Oceanside High, ali uglavnom se samo osjeća nevidljivo. Daje poduku iz matematike svojoj simpatiji skejteru (Jaboukie Young-White, Ralph Brakes The Internet), koji joj se, čini se, divi samo zbog njene neobične kože, a spriječena je da se druži s kul klincima na plaži zbog svoje previše zaštitnički nastrojene supermame (nominirana za Oscara Toni Collette, Knives Out), koja je zabranila Ruby da kad ulazi u vodu. Ali kada prekrši mamino pravilo br. 1, Ruby će otkriti da je izravni potomak ratničkih kraljica Kraken i da joj je suđeno da naslijedi prijestolje od svoje bake zapovjednice (dobitnica Oscara Jane Fonda), kraljice ratnika Sedam mora. Krakeni su se zakleli da će štititi oceane svijeta od uzaludnih sirena željnih moći koje se stoljećima bore s Krakenima. Postoji jedan veliki i trenutni problem s tim: lijepa, popularna nova djevojka u školi, Chelsea (dobitnica Emmyja Annie Murphy, Schitt’s Creek) slučajno je sirena. Ruby će naposljetku morati prigrliti ono što jest i učiniti sve kako bi zaštitila one koje najviše voli.

Cijena ulaznice: 4 eura

DVORAC STRAHA
– komedija, drama, obiteljski

Petak, 28. srpnja u 20 sati
Subota, 29. srpnja u 20 sati
Nedjelja, 30. srpnja u 20 sati

U ovoj misterioznoj obiteljskoj avanturi temeljenoj na klasičnoj Disneyevoj atrakciji iz tematskih parkova, liječnica i njezin 9-godišnji sin, koji žele započeti novi život, useljavaju se u neobično pristupačnu vilu u New Orleansu. Ubrzo otkrivaju da je to mjesto puno više nego što su očekivali. Očajnički tražeći pomoć oni angažiraju šaroliku ekipu takozvanih duhovnih stručnjaka kako bi im pomogli osloboditi dom od nadnaravnih skvotera.

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content