KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte “Nindža kornjače: Makljaža s mutantima”, “Barbie”, Meg 2: Put u dubinu” i “Oppenheimer”

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove!

Program velike dvorane

NINDŽA KORNJAČE: MAKLJAŽA S MUTANTIMA
– animirani, akcija, avantura

Petak, 18. kolovoza u 17 sati
Subota, 19. kolovoza u 17 sati
Nedjelja, 20. kolovoza u 17 sati

Nova animirana avantura dolazi od Setha Rogena i potpuno je nova interpretacija popularne franšize u kojoj sve vrvi od slavnih glumaca i poznatih osoba. Najpoznatije kornjače na svijetu, ovoga će ljeta pod vodstvom učitelja Splintera ponovo uzeti pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca! Nakon što su se godinama krili od ljudi, kreću osvojiti New York. Njihova nova prijateljica April O’Neil pomaže im u borbi s misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada na njih puste vojsku mutanata.

Cijena ulaznice: 3,50 eura

BARBIE
– avantura, fantazija, komedija

Petak, 18. kolovoza u 19 sati
Subota, 19. kolovoza u 19 sati
Nedjelja, 20. kolovoza u 19 sati

Ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robbie, a njezinu bolju polovicu Kena utjelovljuje Ryan Gosling. Režiju potpisuje Greta Gerwig dok zvjezdani cast uključuje još i Willa Ferrella, Kate McKinnon, Simu Liu, Michaela Ceru i Americu Ferreru. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cijela estetika filma inspirirana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

Cijena ulaznice: 4 eura

MEG 2: PUT U DUBINU
– akcija, avantura, horor

Petak, 18. kolovoza u 21 sat
Subota, 19. kolovoza u 21 sat
Nedjelja, 20. kolovoza u 21 sat

Jason Statham i njegov tim vraćaju se u daljnje istraživanje Marijanske brazde gdje će se suočiti s novim zastrašujućim stvorenjima. Zaronite u neistražene vode s Jasonom Stathamom i globalnom akcijskom ikonom Wu Jingom dok vode odvažni istraživački tim ronioca u najveće dubine oceana. Njihovo putovanje ubrzo postaje kaos kada zlonamjerna rudarska kompanija zaprijeti njihovoj misiji i natjera ih na bitku za preživljavanje s visokim ulozima. Suprotstavljeni kolosalnim morskim psima megalodonima s jedne strane, te nemilosrdnim otimačima s druge, naši heroji moraju nadmudriti te nemilosrdne predatore u utrci s vremenom.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

OPPENHEIMER
– biografski, drama, povijesni

Petak, 18. kolovoza u 20 sati
Subota, 19. kolovoza u 20 sati
Nedjelja, 20. kolovoza u 20 sati

Oppenheimer je bio glavni čovjek Operacije Manhattan, akcije američkih vlasti da stvore nuklearnu bombu i time dobiju prevlast u II. svjetskom ratu, a film pokazuje taj proces od entuzijazma do veselja zbog uspjeha i zabrinutosti zbog rezultata. Glavnu ulogu u filmu ima Cillian Murphy. Oppenheimer je čak šesta suradnja irskoga glumca i Christophera Nolana. Uz to što je glumio negativca u sva tri filma iz Nolanove Batman trilogije, Cillian Murphy imao je značajne uloge i u njegovim spektaklima Dunkirk i Početak. Plodonosna suradnja je i ovdje nastavljena, a iz prvih kadrova čini se da je Murphy bio odličan izbor za ulogu fizičara Oppenheimera. Uz Murphyja, u filmu glume i Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett i Kenneth Branagh.

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, POU Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content