KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte “Nindža kornjače: Makljaža s mutantima”, “Barbie”, Meg 2: Put u dubinu”, “Oppenheimer” i “Anđeo tame”

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične projekcije.

Program velike dvorane

NINDŽA KORNJAČE: MAKLJAŽA S MUTANTIMA
– animirani, akcija, avantura

Petak, 11. kolovoza u 17 sati
Subota, 12. kolovoza u 17 sati
Nedjelja, 13. kolovoza u 17 sati

Nova animirana avantura dolazi od Setha Rogena i potpuno je nova interpretacija popularne franšize u kojoj sve vrvi od slavnih glumaca i poznatih osoba. Najpoznatije kornjače na svijetu, ovoga će ljeta pod vodstvom učitelja Splintera ponovo uzeti pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca! Nakon što su se godinama krili od ljudi, kreću osvojiti New York. Njihova nova prijateljica April O’Neil pomaže im u borbi s misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada na njih puste vojsku mutanata.

Cijena ulaznice: 3,50 eura

BARBIE
– avantura, fantazija, komedija

Petak, 11. kolovoza u 19 sati
Subota, 12. kolovoza u 19 sati
Nedjelja, 13. kolovoza u 19 sati

Ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robbie, a njezinu bolju polovicu Kena utjelovljuje Ryan Gosling. Režiju potpisuje Greta Gerwig dok zvjezdani cast uključuje još i Willa Ferrella, Kate McKinnon, Simu Liu, Michaela Ceru i Americu Ferreru. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cijela estetika filma inspirirana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

Cijena ulaznice: 4 eura

MEG 2: PUT U DUBINU
– akcija, avantura, horor

Petak, 11. kolovoza u 21 sat
Subota, 12. kolovoza u 21 sat
Nedjelja, 13. kolovoza u 21 sat

Jason Statham i njegov tim vraćaju se u daljnje istraživanje Marijanske brazde gdje će se suočiti s novim zastrašujućim stvorenjima. Zaronite u neistražene vode s Jasonom Stathamom i globalnom akcijskom ikonom Wu Jingom dok vode odvažni istraživački tim ronioca u najveće dubine oceana. Njihovo putovanje ubrzo postaje kaos kada zlonamjerna rudarska kompanija zaprijeti njihovoj misiji i natjera ih na bitku za preživljavanje s visokim ulozima. Suprotstavljeni kolosalnim morskim psima megalodonima s jedne strane, te nemilosrdnim otimačima s druge, naši heroji moraju nadmudriti te nemilosrdne predatore u utrci s vremenom.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

OPPENHEIMER
– biografski, drama, povijesni

Petak, 11. kolovoza u 18 sati
Subota, 12. kolovoza u 18 sati
Nedjelja, 13. kolovoza u 18 sati

Oppenheimer je bio glavni čovjek Operacije Manhattan, akcije američkih vlasti da stvore nuklearnu bombu i time dobiju prevlast u II. svjetskom ratu, a film pokazuje taj proces od entuzijazma do veselja zbog uspjeha i zabrinutosti zbog rezultata. Glavnu ulogu u filmu ima Cillian Murphy. Oppenheimer je čak šesta suradnja irskoga glumca i Christophera Nolana. Uz to što je glumio negativca u sva tri filma iz Nolanove Batman trilogije, Cillian Murphy imao je značajne uloge i u njegovim spektaklima Dunkirk i Početak. Plodonosna suradnja je i ovdje nastavljena, a iz prvih kadrova čini se da je Murphy bio odličan izbor za ulogu fizičara Oppenheimera. Uz Murphyja, u filmu glume i Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett i Kenneth Branagh.

Cijena ulaznice: 4 eura

ANĐEO TAME
– horor

Petak, 11. kolovoza u 21:30 sati
Subota, 12. kolovoza u 21:30 sati
Nedjelja, 13. kolovoza u 21:30 sati

Glavnu ulogu tumači Anna Camp, što je samo po sebi dovoljan razlog da pogledate ovaj horor film. Vjerujte, sigurno nećete ostati razočarani! Mlada majka, shrvana krivnjom nakon nestanka svog sina prije 5 godina, dobiva bizarnu ponudu da sazna istinu i ispravi stvari. Koliko je spremna platiti za iskupljenje?

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content