Rad i aktivnosti Županijske uprave OBŽ: Rezultati najbolje govore o djelovanju, nastavlja se istom dinamikom

U sjedištu Osječko-baranjske županije u Osijeku jučer (utorak) održan je redoviti radni sastanak (kolegij) župana s pročelnicima upravnih odjela i čelnicima županijskih ustanova i tvrtki. Prije razmatranja uobičajenih točaka u vezi rada i aktivnosti županijske uprave, simbolično je označena promjena na čelu Osječko-baranjske županije. Kao što je poznato, dosadašnji župan Ivan Anušić izabran je za ministra obrane i potpredsjednika Vlade RH, a njegov prvi zamjenik Mato Lukić, sukladno zakonskim odredbama za takve slučajeve, imenovan je na čelno mjesto Osječko-baranjske županije.

– Osječko-baranjska županija nastavlja istim smjerom koji smo zacrtali prije više od šest godina i koji je do sada davao dobre rezultate. Osigurali smo političku stabilnost i gospodarski rast, dovršili niz kapitalnih projekata i započeli nove. Siguran sam da će moj zamjenik Mato Lukić, u kojeg imam puno povjerenje, nastaviti jednako kvalitetno voditi Županiju. Dužnost ministra obrane i potpredsjednika Vlade RH, koju sam prije nekoliko dana preuzeo, za mene kao hrvatskog vojnika je iznimna čast i dat ću sve od sebe da ju obnašam časno, vrijedno i na korist Hrvatske vojske, kao i cijele Hrvatske – rekao je Ivan Anušić, potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane. Nazočnima je zahvalio na uspješnoj suradnji te svima poželio isto takav nastavak rada.

-Rezultati kojima svjedočimo proteklih godina najbolje govore o vašem radu. Kako sam protekle dvije godine kao zamjenik župana direktno uključen u sve procese i projekte koji se odvijaju u županijskoj upravi, sa sigurnošću mogu tvrditi da ne trebamo ništa mijenjati nego nastaviti istom dinamikom. Otvoren sam za sve vaše prijedloge i ideje i vjerujem kako ćemo tijekom iduće dvije godine uz započete, realizirati i niz novih projekata – poručio je Mato Lukić, zamjenik župana koji obnaša dužnost župana.

Dosadašnjem županu je zahvalio na povjerenju i poželio uspješan rad na novim funkcijama.

(www.icv.hr, tj, foto: OBŽ)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content