U petak, 15. prosinca u Čačincima vas očekuju Božićni sajam, dječji glazbeni susreti, zabavni koncert Aura banda i puštanje božićnih lampiona

U organizaciji Turističke zajednice Područje Vrata Papuka, pod pokroviteljstvom Općine Čačinci, a u sklopu velike manifestacije “Advent na vratima Papuka” u petak, 15. prosinca bit će održan iznimno zanimljiv i zabavan predblagdanski sadržaj.

Riječ je o Božićnom sajmu koji započinje u 17 sati u velikom šatoru, a potom kreću Dječji glazbeni susreti na kojima će svoje glazbeno umijeće pokazati djeca sa šireg čačinačkog područja.

-Sve ovo pripremljeno je u velikom grijanom šatoru u kojem je za sve posjetitelje osigurana bogata gastronomska ponuda te ponuda toplih napitaka i ostalih osvježavajućih pića. Na sajmu će se svojim proizvodima predstaviti Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Jaglac Orahovica, Dječji vrtić Lipa Čađavica Područni odjel Čačinci te Učenička zadruga “Paun” Osnovne škole Antuna Gustava Matoša Čačinci. Posjetitelje nakon Dječjih glazbenih susreta očekuje zabavni program uz koncert našeg sjajnog Aure banda, a šećer na kraju bit će puštanje Božićnih lampiona – najavljuje direktorica TZP Vrata Papuka Ana Marunica.

-Pozivamo sve Čačinčane i naravno sve željne dobre zabave iz šireg okruženja da nam se pridruže i da se zajedno zabavimo u ovo predblagdansko vrijeme – ističe Marunica.

(www.icv.hr, vg, foto: arhiva, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content