Digni prstić za svoj vrtić: Dječji vrtići Suhopolje i “Lipa” iz Čačinaca u borbi za vrijedne nagrade, evo kako glasati

U tijeku je prvi krug nagradnog natječaja pod nazivom “Digni prstić za svoj vrtić”, a dva vrtića s najviše glasova na kraju će osvojiti vrijedne nagrade.

Na nagradni natječaj, koji je pokrenuo portal missMAMA u suradnji s Pampersom, pristiglo je puno priča, ali žiri je odabrao 10 najzanimljivijih, a među njima su i dvije s područja Virovitičko-podravske županije, pa su se tako u borbi za nagrade našli Dječji vrtić Suhopolje i Dječji vrtić “Lipa” iz Čačinaca. Glasati za njih možete OVDJE.

-Vrtići su mjesta prepuna smijeha i radosti. Takvi bi i trebali biti. Dobro, uvijek je tu pokoja suza, ali sve je to dio divnih uspomena koje se svakodnevno ispisuju u vrtićima. Ispisuju ih i djeca i roditelji i djelatnici vrtića, a sve najbolje funkcionira kad svatko da svoj doprinos. No, ono što može još malo pogurati svaki vrtić i ono čega nam uvijek nekako nedostaje jesu sredstva. A sad i vi imate priliku pogurati svoj vrtić i priskrbiti mu vrijednu nagradu.

U sklopu ovog natječaja svakog ćemo mjeseca od siječnja do lipnja 2024. razveseliti po dva vrtića vrijednim nagradama. Prva nagrada svakog mjeseca vrijedna je 3000 eura, a drugonagrađeni će dobiti proizvode i/ili usluge u vrijednosti 2000 eura – stoji u objavi portala missMAMA.

Glasanje traje do 31. siječnja, nakon čega će biti objavljena imena sretnih vrtića.

(miss7mama.24sata.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content