OPĆINA ČAČINCI Potpisan ugovor za izgradnju novog modernog dječjeg igrališta: Radovi počinju sljedeći tjedan

U prostorijama Općine Čačinci danas (srijeda) je potpisan ugovor za izgradnju novog modernog dječjeg igrališta u Bukvičkoj ulici u Čačincima kojeg su ispred naručitelja- Općine Čačinci, potpisali načelnik Alen Jurenac i Tomislav Katalinić, direktor komunalnog poduzeća Papuk d.o.o. iz Orahovice.

Ukupna ugovorena vrijednost radova nakon provedenog postupka javne nabave iznosi 45.715,58 eura s PDV-om, od čega će 29.199,02 eura sufinancirati LAG Papuk iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske.

– Ukupno devet novih igrala omogućit će našim najmlađim mještanima dodatne sadržaje za igru, druženje i učenje. Realizacijom ovog projekta Čačinci će imati ukupno tri dječja igrališta na kojima će naši najmlađi stanovnici provoditi slobodno vrijeme i stjecati nova prijateljstva- istaknuli su iz Općine Čačinci.

Projekt izgradnje dječjeg igrališta Općina je prijavila na LAG Natječaj za provedbu tipa operacije 1.1.1. “Poticanje ulaganja u osnivanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturu, te pripadajuću infrastrukturu” koji je sukladan tipu operacije 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. i prijelazno razdoblje 2021.-2022.

(www.icv.hr, Općina Čačinci)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content