Predator radi u Hrvatskoj: “Građevinac” djevojčici (12) piše o tome kako će “ga” probati i ucjenjuje da će prepisku i fotografije poslati njenoj majci

Predator, koji radi u Hrvatskoj, mjesecima je pisao djevojčici (12) o spolnim odnosima, slao joj je svoje golišave fotografije, ispitivao je s kim živi, tražio od nje da se fotografira bez odjeće.

Kad je dijete odbilo slati svoje fotografije, počeo je prijetiti da će sve što je do tada poslala i pisala on poslati njenoj majci. Pisao joj je kako će uživati u spolnim odnosima ( “kad probaš, reći ćeš i sama kako je dobro” “kako je to slatko”), a kad mu je dijete odgovorilo da ima samo 12 godina, rekao joj je da su “u njenim godinama rađale”. Pitao ju je otvoreno želi li “da ga malo stavi u njenu p…”

U jednoj poruci čak je tražio od djevojčice “da ju obrije”. Ispitivao ju je je li se nekad poljubila s kim u školi i voli li “kad se diže k…c”. Dijete je uporno ponavljalo da ima 12 godina i da ne razumije o čemu govori, odgovaralo je s gnušanjem na fotografije njegova spolnog organa i pričalo da se boji, kao i da ju ne zanimaju te teme.

No, ništa nije spriječilo predatora da se nastavlja javljati i to mjesecima. 

prepiske Stop pedofiliji 1
foto: Stop pedofiliji

Djevojčica je, srećom, diverzija (lažni profil), iza koje stoje operativci Organizacije Stop pedofiliji, koja sa sjedištem u Srbiji djeluje u cijeloj regiji. Razotkrivaju i prijavljuju predatore u virtualnom, ali i stvarnom svijetu i tako čuvaju djecu u nekoliko zemalja. 

Organizacija je sinoć (srijeda) na svojim stranicama i grupama na društvenim mrežama objavila prepiske predatora i svoje diverzije, kako bi upozorili roditelje u Hrvatskoj, točnije u Maslenici, na predatora koji tamo živi i radi i koji zbog prirode posla može biti u blizini djece.

– Predator danas slobodno živi i radi u Hrvatskoj, u građevinskoj tvrtki sa radnom dozvolom u Maslenici. Ranije smo javnost upozoravali na njega, a sada želimo građane Maslenice upozoriti da obrate pažnju na predatora u svom okruženju, osobito roditelje da čuvaju svoju djecu. Riječ je o osobi za koju smo procijenili da je opasna.  Pozivamo nadležne da reagiraju! – istaknuli su iz Organizacije, u kojoj upozoravaju kako predatori lako prelaze crtu između online vrebanja i prijetnje koju u stvarnosti predstavljaju djeci te da to na ovaj način, upozoravanjem javnosti, žele spriječiti.

Iako hrvatski zakoni ne prepoznaju “lažnu” djevojčicu kao žrtvu, pa u većini slučaja predator neće biti ni optužen, činjenica je da samim tim njegova opasnost za djecu u okolini u kojoj se nalazi ne prestaje. Upozorenje roditeljima i javnosti u ovom je slučaju najvažniji motiv s kojim Organizacija objavljuje prepiske, poručili su, sa željom da svi budu na oprezu. 

(www.icv.hr, mlo, foto: Stop pedofiliji) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content