Branko Tamše više nije trener Rukometnog kluba NEXE: Evo tko je najbliži klupi Našičana

Branko Tamše više nije trener rukometaša Nexea iz Našica. Skupo ga je koštala loša utakmica protiv Sävehofa u Europskoj ligi (29:28), a pogotovo poraz u Sesvetama od istoimenog prvoligaša. Nije to bio slučajni poraz od pogotka razlike. Ne, Sesvećani su nadigrali Našičane uvjerljivo – 38:33.

Dojam je da su Našičani nekako slabiji nego prošle sezone, barem za 35 posto, bez obzira na to što su doveli neka zvučna imena poput Bezjaka i Štrleka. Novi trener imat će velik posao – dovesti momčad u red. Već u utorak NEXE gostuje kod Gorenja u Velenju, u Europskoj ligi – prenosi Večernji list.

Dogovor je da tu utakmicu vodi Kasim Kamenica, koji je ove godine savjetnik u klubu. Igrom slučaja Kasim je skautirao Gorenje pa je dobro upućen u kvalitetu slovenske momčadi.

Branko Tamše preuzeo je klupu rukometnog kluba Nexe u siječnju 2021. i pod njegovim vodstvom ostvareni su neki od najvećih uspjeha kluba, od kojih svakako treba posebno istaknuti plasman na Final Four EHF Europske lige 2022. godine u Lisabonu.

Tko će biti njegov nasljednik? Imena ima puno. Možda je najbliži klupi Našičana Slavko Goluža, no lista slobodnih trenera je dosta duga – Goran Perkovac, Nenad Kljaić, Veselin Vujović, Aleš Pajovič, Uroš Zorman…

(vecernji.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content