DESET OD DESET Virovitičke košarkašice Z-13 uvjerljivom pobjedom nad DHPG-a na milimetar od titule prvakinja Regije Sjever i poluzavršnice Prvenstva Hrvatske

Nakon uvjerljivih devet pobjeda u prvih devet kola, košarkašice ŽKK Virovitice do 13 godina starosti nastavile su u istom ritmu i u desetom kolu na putu do osvajanja Prvenstva Regije Sjever, odnosno plasmana na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske među osam najboljih ekipa.

Regija Sjever okuplja najbolje ženske košarkaške klubove iz pet županija sjeverozapadne Hrvatske, a u desetom kolu Virovitičanke su ugostile ekipu DHPG-s iz Gole koja je u prošlom kolu iznenadila Koprivnicu te se umiješala u borbu za medalje.

Od prvog trenutka vidjela se dominacija Virovitičanki koje su iz minute u minutu samo povećavale prednost. Semafor je na kraju prve četvrtine pokazivao 23:5, da bi do poluvremena bilo 51:10. Rezultat je nastavio rasti do konačnih 105:21, odnosno 84 koša razlike.

U idućem kolu Virovitičanke putuju u Koprivnicu gdje će ih dočekati trećeplasirana ekipa ovogodišnjeg prvenstva, a eventualnom pobjedom osigurale bi naslov Regije Sjever, odnosno plasmana na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske!

ŽKK Virovitica – ŽKK DHPG 105:21
ŽKK Virovitica: Tena Derežić 2, Tesa Slanac 6, Iva Marošević 28, Marta Jurić, Lavinia Subota 8, Katarina Kanjka 8, Olja Radulović 8, Mia Milković 2, Viktorija Maljak 8, Iva Knežević 35 i Tena Viljevac.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content