Skupština županijskog premijerligaša Dinama iz Kapele Dvora: Mladim igračima pružiti priliku u seniorskoj konkurenciji

U prostorijama stadiona Kurija u Kapela Dvoru, u nazočnosti predsjednika Općinskog vijeća Tomislava Živkovića, članova, navijača, igrača i sponzora, održana je redovna izvještajna skupština županijskog premijerligaša Dinama.

Nakon uvodne riječi predsjednik Mato Iličić pročitao je izvješće o radu. Financijsko izvješće podnio je Vinko Mihaljev, a izvješće Nadzornog odbora Marijan Šaško. Sva izvješća usvojena su jednoglasno.

U planu rada za ovu godinu stavljen je naglasak na rad s juniorskom ekipom i postepenom uključivanju juniora u seniorsku momčad. Uz uređenje terena i svih ostalih klupskih prostora bit će natkrivene tribine.

-Želim dodatno brendirati klub raznim navijačkim rekvizitima. Zahvaljujemo se Županijskom nogometnom savezu na donaciji medicinske torbe sa svom potrebnom opremom i lajnalice za obilježavanje terena – na kraju svog izlaganja rekao je Mato Iličić.

Klupski statut usklađen je s novim Zakonom o sportu. Na rad kluba osvrnuo se i jedan od ključnih članova uprave Stipo Iličić.

-Dinamo iz Kapele Dvora interesantan je navijačima ne samo iz našeg naselja i općine, već sa šireg virovitičkog područja. Na svakoj utakmici imamo više gledatelja nego što Kapela Dvor ima stanovnika. Svi rado dolaze na naše domaće utakmice. Nastojat ćemo napraviti sve kako bi se gledatelji na utakmicama osjećali još bolje. Zahvaljujemo se na podršci Općini Lukač i načelniku Đuri Bukviću, bez čije bi financijske potpore klub teško egzistirao – naglasio je Stipo Iličić.

Rad kluba pozdravio je i predsjednik Općinskog vijeća Tomislav Živković.

-Lijepo je vidjeti velik broj navijača na vašim utakmicama, koji vas prate i na gostovanjima. Nadam se da će i ostali klubovi, na području naše općine, imati takvu podršku. Općina Lukač, uz rješavanje svakodnevne klupske problematike, dodatno će poboljšati uvjete za rad svih klubova – rekao je Tomislav Živković.

Na kraju je sve pozdravio i jedan od glavnih klupskih sponzora Ivica Mikić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content