Veliko priznanje za trenera košarkašica ŽKK Virovitice Roberta Fritza: Odabran za pomoćnog trenera ženske kadetske reprezentacije Hrvatske

Na adresu Ženskog košarkaškog kluba Virovitica stigla je vijest da je Robert Fritz od strane Hrvatskog košarkaškog saveza odabran za pomoćnog trenera reprezentacije Hrvatske koja će se od 18. do 23. veljače okupiti na pripremama u Svetom Martinu. Okupljanje reprezentacije je u četvrtak 18. veljače u Zagrebu.

Ovo je još jedna lijepa vijest za ŽKK Viroviticu, budući da je prije nekoliko dana u spomenutu reprezentaciju pozvana igračica Nika Gverić. Uzimajući u obzir da je kadetska reprezentacija Hrvatske na Europskom prvenstvu 2022. godine osvojila brončanu medalju, što je najveći uspjeh naše ženske košarke u mlađim dobnim kategorijama, ova vijest dobiva još više na vrijednosti.

Trener Robert Fritz nije skrivao zadovoljstvo lijepom vijesti iz Zagreba naznačivši da je to veliko priznanje za njega, za sam klub, kao i dokaz odličnog rada.

– Više od desetljeća kontinuiranog rada u klubu i svakodnevni boravak u dvorani očito su prepoznati što me kao i svakog sportaša iznimno veseli. Ovo je još jedan dokaz da u Klubu odlično radimo i daje nam dodatan motiv da nastavimo na ovom pravom putu. Kako ženska košarka u posljednje vrijeme, osobito u mlađim dobnim kategorijama, ostvaruje odlične rezultate, ovaj poziv sigurno dobiva još više na vrijednosti– naglasio je na kraju trener Fritz.

(www.icv.hr, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content