1. ŽNL Zanimljive utakmice u Virovitici, Svetom Đurađu, Koriji i Velikom Rastovcu

Županijski nogometni prvoligaši ovog vikenda igraju utakmice 15. kola.

U subotu 16. ožujka na terenu Sportskog centra TVIN drugoplasirana momčad lige No Limit TVIN ugošćuje Croatiju iz Grabrovnice. Domaća momčad je favorit, međutim nogometaši iz Grabrovnice poznati su kao “tvrd orah” svim suparnicima. U domaćoj ekipi zbog kazne pravo nastupa nema Damir Filipović.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju 17. ožujka u 15 sati.

Vodeća Mladost na svom Parku u Vukosavljevici dočekuje Plave iz Jugovog Polja. Tino Habijanić ne može računati na Svena Jurića, ali to ne znači da u igračkom rosteru nema adekvatne zamjene kako bi došao do tri boda.

U Velikom Rastovcu Munja će ugostiti Podgorje. Gledatelje očekuje zanimljiva utakmica. U redovima Podgorja neće moći istrčati Nikola Režonja.

Zanimljivo bi trebalo biti i u Koriji gdje je Omladinac domaćin Dravi iz Terezinog Polja. Domaći trener Damir Blažević ne može uvrstiti u sastav Valentina Jeličića, dok će gostujući trener Kristijan Brnadić morati pronaći zamjene za standardne prvotimce Mateja Tkalčeca i Josipa Draganića, koji zbog kazni ne mogu nastupiti.

Sveti Đurađ će ugostiti Dinamo iz Josipova, a obje momčadi neće biti kompletne. U domaćem sastavu pravo nastupa nema Ivan Ćavarušić, a kod Dinama Marin Ivček.

U Dolcima sve osim pobjede domaćeg DOŠK-a u susretu s Podravcem iz Sopja bilo bi veliko iznenađenje.

Vodeći strijelac lige je Mateo Nemčec iz Mladosti s 28 pogodaka. Drugi je Luka Paulović, bivši igrač Drave s 26 golova, a zatim slijede dva iskusna topnika, Stipo Djak iz Mladosti s 18 i Darko Kokoška iz Dinama s 12 zgoditaka.

tablica

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content