2. ŽNL ISTOK Bakićka Mladost nanijela Standardu prvi ovosezonski poraz: Miholjac imao 3:0, pa u završnici spašavao bod protiv Mladosti 1930

Najiščekivaniji susret 12. kola 2. ŽNL Istok bio je onaj u Novoj Šarovki gdje su se susreli vodeći Standard i drugoplasirana Mladost iz Bakića. Mreže su mirovale sve do 40. minute kada je za vodstvo gostiju na predahu pogodio Milan Prlić, a utakmica je bila riješena kada je Ivan Santi u 74. minuti pogodio za 2:0 i veliko slavlje gostujuće momčadi. Ovom pobjedom Mladost se približila Standardu na četiri boda zaostatka, a bila je ovo i prva ovosezonska utakmica u kojoj Standard nije upisao pobjedu. Dodajmo kako su gosti završetak susreta dočekali s igračem manje, budući da je u posljednjim trenucima isključen Antonijo Škrlin zbog drugog žutog kartona.

Golijadu su u Gornjem Miholjcu priredili domaći Miholjac i gosti iz Čađavice- Mladost 1930. Imali su Miholjčani čak 3:0 u 19. minuti. Utakmicu je svojim golom u osmoj minuti otvorio Boris Bihar, a dvostruki strijelac u tom je periodu bio Bojan Dmitrović koji je mrežu zatresao u 13. i 19. minuti. Tim se rezultatom otišlo na odmor, a u nastavku su gosti u potpunosti okrenuli utakmicu. Čim se krenulo s centra smanjio je Ivan Sraka u 46. minuti, dodatno je Sraka smanjio rezultat u 62. minuti, a za preokret su se pobrinuli Andrej Puškadija u 66. i Marko Mudri u 72. minuti. U preostalom vremenu domaćini su ipak uspjeli doći do gola koji im je donio jedan bod, a vrijedni zgoditak postigao je Bihar osam minuta prije kraja. Spomenimo i kako su od 49. minute obje momčadi igrale s 10 igrača. U domaćim redovima isključen je Ivan Mlinarić, a kod gostiju Mario Car.

Orahovački Papuk Osječko 1664. došao je do bodova na svom terenu protiv Vaške. U 36. minuti mrežu gostiju pogodio je Mario Pšeničnik, dok je Tin Matišić povećao na 2:0 u 51. minuti utakmice. Uspjela je Vaška probiti domaću obranu u 78. minuti, rezultat je smanjio Toni Brezović, no potvrdu domaće pobjede donio je Jakov Radočaj dvije minute prije kraja.

Bez pobjednika završena je i utakmica između Grabića i Meljana. Kristian Benko doveo je domaćine u prednost u 23. minuti, dok je bod Meljanima osigurao Robert Bočkaj deset minuta prije kraja.

Dodajmo za kraj kako utakmica u Novakima između Slavonca i Ćeralija nije odigrana budući da gostujuća momčad nije doputovala na utakmicu.

tablicaa 2

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content