KINO PITOMAČA Ovog vikenda pogledajte filmove “Jorgovani” i “Miami Bici 2” te obiteljski show “Circle of Magic and Mystery”

I ovog vikenda Kino Pitomača donosi odlične naslove. Tako u petak, 15. ožujka u 20 sati pogledajte komediju “Jorgovani”. U subotu, 16. ožujka u 19 sati na rasporedu je komedija “Miami Bici 2”. A u nedjelju, 17. ožujka u 18 sati održat će se obiteljski show “Circle of Magic and Mystery”.

JORGOVANI

Izvorno ime: Jorgovani
Redatelj: Siniša Cvetić
Žanr: komedija, drama
Uloge: Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Gordan Kičić, Milutin Mima Karadžić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Pavle Čemerikić, Nebojša Dugalić
Trajanje filma: 83 min
Godina: 2024
Država: SRB

Sadržaj filma: Oslijepili od bliceva i oglušili od aplauza oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni vidjeli, sve do dodjele nagrada za najbolju seriju godine, gdje će se cijela ekipa okupiti. Tu se jasno vide i lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas, postat će jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

MIAMI BICI 2

Izvorno ime: Miami Bici 2
Redatelj: Miami Bici 2
Žanr: komedija
Uloge: Danny Trejo, Matei Dima, Charlotte McKinney
Trajanje filma: 102 min
Godina: 2023
Država: ROU

Sadržaj filma: Radnja filma prati dva Rumunja koji se žele preseliti u Los Angeles s namjerom da osnuju tvrtku za proizvodnju filmova koju bi mogli koristiti kao paravan za svoje ilegalne operacije s drogom. Ovo je Iliejeva ideja koja uvjerava Iona da mu se pridruži, znajući da su Iona oduvijek privlačile holivudske zvijezde. Stigavši u LA naši junaci susrest će jednu holivudsku zvijezdu i taj će im susret potpuno promijeniti život.

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content