Općinu Suhopolje posjetili učenici trećeg razreda Osnovne škole Suhopolje

Učenici 3.a i 3.b razreda Osnovne škole Suhopolje, u pratnji učiteljica Dine Ibriks i Jasne Jović, posjetili su u utorak, 19. ožujka, Općinu Suhopolje. Ovaj posjet organiziran je u sklopu nastavnog programa iz predmeta Priroda i društvo, nastavne cjeline Život u mojemu mjestu.

Tom prilikom učenici su se upoznali s karakteristikama, aktivnostima i nadležnostima Općine Suhopolje. Iskušali su se i u ulozi malih vijećnika postavljajući pitanja kao na aktualnom satu sjednice općinskog vijeća. Na brojna učenička pitanja, među kojima i kako se postaje načelnik, što je to općinsko vijeće, o čemu on vodi brigu, voli li svoj posao, čime se bavi u slobodno vrijeme, odgovarao je općinski načelnik Goran Doležal.

Prije odlaska, s velikim zanimanjem prošetali su hodnicima Općine Suhopolje, a posebno su obišli i ured načelnika te vidjeli njegovo radno mjesto.

– Za svaku je pohvalu organizacija učenja kroz praktičnu nastavu. Oduševljen sam znanjem učenika i uvjeren da se među njima krije barem jedan novi vijećnik ili možda načelnik – rekao je načelnik Doležal.

(suhopolje.hr, Foto: D.I., I.B.)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content