Otvorene prijave za novo izdanje trail utrke “Litice oko Virovitice”: Doznajte detalje

Otvorene su prijave za novo izdanje trail utrke “Litice oko Virovitice” koje će se, u organizaciji Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije i uz suorganizaciju Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, održati u subotu 11. svibnja.

Prijave za utrku otvorene su danas, prijaviti se možete putem stranice stotinka.hr, a prijave će biti moguće i na dan utrke kod doma MO Sveti Đurađ, gdje je planiran i početak te kraj utrke, a koje neće uključivati startni paket.

Natjecatelji će se moći natjecati u tri kategorije, na crvenoj stazi dugoj 25 kilometara (startnina 25 eura), plavoj dugoj 15 kilometara (startnina 25 eura), te žutoj stazi dugoj sedam kilometara (startnina 15 eura).

Startnina uključuje startni broj, službeno mjerenje vremena, obradu i objavu rezultata, startni paket (ruksak vrećicu, majicu, promo sponzora), pehare i nagrade pokrovitelja za prva tri mjesta u svim natjecateljskim kategorijama, finišerske medalje (za sve sudionike svih utrka), te okrijepu na startu/cilju i tijekom utrke, kao i ručak nakon utrke.

Podizanje startnih brojeva i paketa planirano je za petak, 10. svibnja od 18 do 20 sati na šetnici ispred Gimnazije Petra Preradovića u Virovitici, te dan kasnije od 7 do 9:30 na lokaciji utrke (dom MO Sveti Đurađ).

Što se početka utrka tiče, start duge kategorije od 25 kilometara je u 10:30 sati, start kratke kategorije na 15 kilometara u 10:45, a start utrke građana, odnosno utrke na sedam kilometara, u 11 sati.

Proglašenje pobjednika je u 14 sati, a vremenski limit svih kategorija iznosi 15 sati.

Sve detaljnije informacije o samoj utrci također možete pronaći na stranici stotinka.hr.

viber slika 2024 03 28 07 31 52 298 696x848 1

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content