Učenici virovitičke Tehničke škole pobjednici Županijskog natjecanja u odbojci

U sportskoj dvorani OŠ Vladimir Nazor u Virovitici odigrano je Županijsko natjecanje u odbojci za mladiće, učenike srednjih škola. Nastupilo je pet školskih sportskih društava.

Devet od deset dvoboja završilo je s 2:0 u setovima. Pitomača je u prvom kolu bila bolja od Strukovne, a Gimnazija od Tehničke, da bi Gimnazijalci s pobjedom nastavili i u ogledu protiv Strukovne, dok je Pitomača poražena od Slatine.

Do treće pobjede Gimnazija je došla protiv Slatine, Tehnička je u nastavku natjecanja bila uspješnija od Strukovne i Slatine, a Pitomača je u drugoj utakmici četvrtog kola nanijela prvi poraz Gimnaziji. 

Tehnička je potom u posljednjem kolu bila bolja od Pitomače, dok je jedini dvoboj koji je završio rezultatom 2:1 otišao na stranu Strukovne u dvoboju protiv Slatine.

Prvo mjesto pripalo je tako virovitičkoj Tehničkoj školi, drugo Gimnaziji Petra Preradovića Virovitica, treće SŠ Marka Marulića iz Slatine, četvrto Srednjoj školi Stjepana Sulimanca Pitomača, a posljednje virovitičkoj Strukovnoj školi.

(www.icv.hr, ŠSS VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content