Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina pokreće dva velika humanitarna projekta ”Dragovoljci za najmlađe”

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina pokreće dva velika humanitarna projekta u Slatini.

Prvi projekt je nabava opreme za pedijatrijsku ordinaciju, konkretno nabava analizatora CRP-a. Njegovom nabavom izbjeći će se putovanje u Viroviticu, smanjiti troškovi, ažurnije djelovati, a najmlađim sugrađanima Slatine i njihovim roditeljima olakšati liječenje.

Drugi projekt je nabava računala za djecu slabijeg imovinskog stanja. U planu je donacija deset računala potrebitima s područja grada Slatine i susjednih općina.

Pošto su projekti koje pokreće Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina izuzetno financijski zahtjevni, iz udruge mole sve tvrtke, udruge i sugrađane da se uključe u ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju donacijom prema svojim mogućnostima na žiro-račun udruge: HR6024120091120013225.

Za sve dodatne informacije može se kontaktirati organizatora, u ime udruge Ozrena Rastiju na broj mob. 095/844-7994 ili na e-mail [email protected].

Završnica ove humanitarne akcije ”Dragovoljci za najmlađe” na koju su svi pozvani, organizatori najavljuju 13. ili 20. travnja na Trgu sv. Josipa ili u paviljonu u Parku 136. slatinske brigade, ovisno o vremenskim prilikama.

(adf, UDVDR Ogranak Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content